dadacek Vloženo 23. Červen 2008 Sdílet Vloženo 23. Červen 2008 Pánové mám dotaz. Jde nějak "oživit" budíky s Maxidotem jen tak? Mám na myslí to, že na nějaký z pinů zezadu připojím napětí (dejme tomu +5V) ? Abych defakto viděl jestli mi funguje změněný podsvícení? POkud to jde, prosím na které piny připojit a jaké napětí. El. schémata nemám tudíš si to z toho nemám ani jakkoliv odvodit.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 23. Červen 2008 Sdílet Vloženo 23. Červen 2008 musel by si mít gateway a BSG + spínač světel, jinak to nerozjedeš, budíky jedou po CAN KI, kterej jde do gateway a z ní pomocí CAN komfort do BSG, kde je napojení spínače světel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 23. Červen 2008 Sdílet Vloženo 23. Červen 2008 Takže jednodušší zapojit do auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 24. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 24. Červen 2008 To ste mě teda nepotěšili Proč to dělat jednoduše, když to jde složitě - nové heslo škoda )))))) MNIsicko: no jednoduchý je to možná pro tebe.. sem se jednou pokoušel sundat jen ty plasty okolo volantu a budíků (2šroubky.. - ale jaksi se nepovedlo až na ty šroubky..) tak na to asi kašlu a předělám to napřímo, pokud to teda stihnu do pátku (to mi už nainstalí Maxíká) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.