Píďa Vloženo 24. Červen 2008 Sdílet Vloženo 24. Červen 2008 Zdravím, mám dotaz protože už nevím co s tím....praskají mi žárovky v předních světlometech a to každý měsíc což myslím že je hodně..... dávám tam kvalitní OSRAM tak se chci zeptat jestli se s tím někdo setkal a jak to vyřešil díky předem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 25. Červen 2008 Sdílet Vloženo 25. Červen 2008 Skus zmerat napatie na ziarovkach. Davas ziarovky so zvysenou svietivostou? Mnohe z nich maju kratsiu zivotnost, pozor na to! Pokial obycajne, skus si skontrolovat, ci su ziarovky a svetla dobre uchytene, prudke (a caste) otrasy im tiez nesvedcia... Ale ako prve - kontrola, ci nie je na nich prilis vysoke napatie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan12 Vloženo 25. Červen 2008 Sdílet Vloženo 25. Červen 2008 Stávalo se mi na Felicii to stejné. Měl jsem špatný alternátor a ten přebíjel. A jak tak šlo moc proudu tak jsem měnil každý měsíc žárovky. Zkus změřit kolik dává proudu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 25. Červen 2008 Sdílet Vloženo 25. Červen 2008 v zájmu zachování pojistky v měřáku prod neměř Pokud nemáš měřák na cca 100A myslím to napětí bude stačit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 25. Červen 2008 Sdílet Vloženo 25. Červen 2008 Vasa, to by sa dalo brat ako slovickarenie, ale uznavam, ze ucit ludi spravnu terminologiu je dolezite... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 27. Červen 2008 Sdílet Vloženo 27. Červen 2008 nevím jak to myslíš podle mě i když budu laik a někdo mi napíše ať změřím proud altíku tak si někde najdu že se to zapojuje do cesty a upnu ho tam, po startu standartní měřák přestane měřit. a i když si nenajde zapojení jakměřit proud a přepne na A a přehodí fousi a píchne to jak voltmetr tak nemusí ani startovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Píďa Vloženo 28. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Červen 2008 děkuju všem za rady zkusím změřit to napětí, jinak dávám žárovky s větší svítivostí značka OSRAM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 29. Červen 2008 Sdílet Vloženo 29. Červen 2008 jestli máš přepětí tak máš špatnej regulátor dobíjení ) je to blok na altíku spolešně s dioami. zavez někde do autoelektra servisu kde ti jej vymění (se mi nechtělo SMSkovat) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Píďa Vloženo 30. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Červen 2008 jj a divný je že tam při přidávání otáček skákalo i střídavé napětí..... zkusím pořešit ten regulátor a ozvu se díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Píďa Vloženo 3. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Červenec 2008 ještě bych měl dotaz doplňující.... ted mi nějaký elektrikář říkal že pokud tam hází vyšší napětí pouze při přidání plynu a ne pořád tak to nemusí být ten regulátor..... můžete mi říct jestli je to pravda nebo ten regulátor napětí může vynechávat když prostě nestíhá regulovat napětí při vyšších otáčkách? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 4. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2008 No ved prave ze regulator nezvlada svoju pracu pri zvysenych otackach. To striedave napatie by mohlo byt tym diodovym blokom na altiku. Nechaj si to premerat a vymenit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.