Přejít na obsah

přední světlomety

Píďa

Doporučené příspěvky

Skus zmerat napatie na ziarovkach.

Davas ziarovky so zvysenou svietivostou? Mnohe z nich maju kratsiu zivotnost, pozor na to!

Pokial obycajne, skus si skontrolovat, ci su ziarovky a svetla dobre uchytene, prudke (a caste) otrasy im tiez nesvedcia...

Ale ako prve - kontrola, ci nie je na nich prilis vysoke napatie.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nevím jak to myslíš

podle mě i když budu laik a někdo mi napíše ať změřím proud altíku tak si někde najdu že se to zapojuje do cesty a upnu ho tam, po startu standartní měřák přestane měřit.

a i když si nenajde zapojení jakměřit proud a přepne na A a přehodí fousi a píchne to jak voltmetr tak nemusí ani startovat

Odkaz ke komentáři

ještě bych měl dotaz doplňující.... ted mi nějaký elektrikář říkal že pokud tam hází vyšší napětí pouze při přidání plynu a ne pořád tak to nemusí být ten regulátor..... můžete mi říct jestli je to pravda nebo ten regulátor napětí může vynechávat když prostě nestíhá regulovat napětí při vyšších otáčkách?

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...