BadyS Vloženo 26. Červen 2008 Sdílet Vloženo 26. Červen 2008 Takže patrně zde zabrousil nějaký dobrák, kontaktující se na můj tel. v inzerátu, kde sháním airbag na Fabie spolujezdce. Zboží za podezřelou cenu ochotně že pošle na dobírku, a tak učinil a na mou žádost i jako obchodní balík. Balík dorazil, ale jelikož jich bylo více ja to pobral zaplatil a po rozbalení zjistil, že jsem asi na fóru nějakého knihkupectví nebo co, no paráda Naštěstí vztahy s poštáky díky díškám jsou dobré a já jel balík vrátit zpět na rozvoz, kde něco na pifko zapůsobilo a balík ti vezou zpět takže si ho můžeš blbe za 7 dní vyzvednout zase u sebe a jseš lehčí o 100,- pro ostaní varování: Miroslav Že...... Posterestante (to byl duvod okamžite balik zkontrolovat proč jen odkaz na poštu) Brno 601 00 tel:605830567 Takže dejte bacha při převzetí, naštěstí to dopadlo dobře a nejsem o pár tisíc lehčí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris.K Vloženo 26. Červen 2008 Sdílet Vloženo 26. Červen 2008 zm.di Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 26. Červen 2008 Sdílet Vloženo 26. Červen 2008 Takovym zmrdum rozbit tlamu !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 26. Červen 2008 Sdílet Vloženo 26. Červen 2008 Ani nevíš Bady jak mě sere, že je ten hajzl od nás Omlouvám se Ti za ostatní slušný Brňáky a prosím nezanevři na nás ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 26. Červen 2008 Sdílet Vloženo 26. Červen 2008 ty woe, tak tohle je docela vrchol drzosti!!! víš aspoň jeho nick? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaťasTDI Vloženo 26. Červen 2008 Sdílet Vloženo 26. Červen 2008 jestli tom u dobře rozumím tak ti poslal misto bagu nejaký knížky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Červen 2008 Sdílet Vloženo 26. Červen 2008 Bohužel i Tihle "lidé" jsou mezi náma......dát do huby je málo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 26. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Červen 2008 jestli tom u dobře rozumím tak ti poslal misto bagu nejaký knížky? ano nějaké 3 komunistické bichle, ted už se hoši směju, ale dopadnout to že to neveme zpět, mě Dakie: nick netuším, volal mě přímo na mobil pentadius: pohoda chtěl bych být u toho až jsi pujde na poštu pro "peníze" lol jinak zítra ještě zkusíme lokalizaci telefonního čísla, tak uvidime, zaleží dle operatora, na t-mobile se nedostanu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 26. Červen 2008 Sdílet Vloženo 26. Červen 2008 Smejd vodrzlej! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 27. Červen 2008 Sdílet Vloženo 27. Červen 2008 Tak to je děs. Hlavně že to dobře dopadlo. Nejhorší je, že teď neuspěl jen díky tvé šikovnosti. Další člověk mít takové štěstí nebude. Počkej až ti bude volat proč sis nepřevzal balík a dá tě sem na Black list Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misom Vloženo 27. Červen 2008 Sdílet Vloženo 27. Červen 2008 Počkej až ti bude volat proč sis nepřevzal balík a dá tě sem na Black list Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amigo Vloženo 27. Červen 2008 Sdílet Vloženo 27. Červen 2008 badys ty si odmietol 3 knihy s komunistickou tematikou ??? co by na to povedal sudruh Gottwald ? ale spravne az budu informacie treba to sem dat ! a skusit poslat aj jemu zmrdovy nejaku dobierku za par penazi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 27. Červen 2008 Sdílet Vloženo 27. Červen 2008 .......a skusit poslat aj jemu zmrdovy nejaku dobierku za par penazi A do té krabice se vysrat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 27. Červen 2008 Sdílet Vloženo 27. Červen 2008 Bych mu zpátky poslal pár použitejch plínek od naší malý....to je někdy síla :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 27. Červen 2008 Sdílet Vloženo 27. Červen 2008 Marek: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.