Kubiik Vloženo 27. Červen 2008 Sdílet Vloženo 27. Červen 2008 Pozor na autočalouníka: Vladimír Prudík Brněnská 123 (vedle Horáckého autodružstva 674 01 Třebíč Mobil: +420 601 547 286 Je to úplně neuvěřitelnej čů_ák! V pondělí sem si k němu dal na počalounění tapecy látkou RS červenou od MADu aby mi to ladilo s potahama. Když se díval na tu látku a na ten tapec, tak říkal, že by to mělo jít a ať si v pátek zavolám. Tak sem si dneska zavolal a řekl mi, že to nemá a že to nejde a že se pro to mám stavit. Výsledkem bylo, že nechal ten tapec na kterým to zkoušel od lepidla a látku měl nastříhanou pro dva kusy a jeden kus byl od lepidla. Jak kdyby si to deb_l napřed nemohl zkusit jenom na jednom a pak stříhat další. No a řekl mi, že by to šlo, ale musely by tam být švy. 9 na jednom tapecu .Tak sem to dneska odvezl jinam a tam mi řekli, že ten kus od lepidla možná už nepůjde použít, protože se to jakože skrabatilo. Takže jestli to nepůjde tak si s ním asi půjdu od plic popovídat. Látka za 800,- a když budu kousek potřebovat, tak objednávat to z MADu by vyšlo asi draze, takže budu muset čekat až si někdo bude objednávat potahy a nechat to k tomu přibalit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robo_PP Vloženo 29. Červen 2008 Sdílet Vloženo 29. Červen 2008 (editace) A u toho druheho calunika ti povedali ze to s tou latkou pojde bez problemou? Lebo tiez si chcem dat urobit potahy a pouzit tu istu latku na tapecy. Editováno: 29. Červen 2008, autor: Robo_PP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 29. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. Červen 2008 No oni mi říkali, že mi to udělají se dvěma švy. Ukazovali mi to na jiných tapecech a vypadalo to docela hezky tak uvidím. Pak dám foto. Ale někdo tady na fóru to tak má, ale když sem se na to díval, tak to opravdu všude perfektně nepasovalo. No uvím. Ale bude jim to tak 3 týdny trvat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robo_PP Vloženo 30. Červen 2008 Sdílet Vloženo 30. Červen 2008 No oni mi říkali, že mi to udělají se dvěma švy. Ukazovali mi to na jiných tapecech a vypadalo to docela hezky tak uvidím. Pak dám foto. Ale někdo tady na fóru to tak má, ale když sem se na to díval, tak to opravdu všude perfektně nepasovalo. No uvím. Ale bude jim to tak 3 týdny trvat. 3 tyzdne? nejak dlho, ale kazdopadne potom daj foto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 30. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Červen 2008 No mají hodně práce, tak se mě ptala, jestli by to mohlo počkat. A vzhledem k tomu, jak mě na_ral Prudík a že byla hezká , tak sem jí řekl že jo, ale asi tam zavolám, jestli by to nešlo o týden popohnat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 30. Červen 2008 Sdílet Vloženo 30. Červen 2008 já sem si taky nechal potáhnout tapecy , ale koženkou a tam mi to museli prošít dal sem za to (práce + matroš) 3500kč.. a vypadá to dost dobře.. foto je nekde v topicu u auta.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 30. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Červen 2008 (editace) JJ, díval sem se. Máš to sice moc hezký, ale nevím, jestli by mi ta koženka nevadila... A navíc to chci mít stejný s těma potahama Editováno: 30. Červen 2008, autor: Kubiik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 30. Červen 2008 Sdílet Vloženo 30. Červen 2008 Tam nemá co vadit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 30. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Červen 2008 Jak sem psal, že tam budou ty dva švy tak to bude jako tady na tom obrázku, akorát, že ten šev v tom rožku tam nebude. Jinak sem použil foto od AdamaCZ, tak doufám, že Ti to nebude moc vadit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 30. Červen 2008 Sdílet Vloženo 30. Červen 2008 Ne, nevadí.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 30. Červen 2008 Sdílet Vloženo 30. Červen 2008 Já je měl bezešvé, ale nebylo to 100% ono. Navíc se musel z látky sundat ten spodní molitan. Je to tak tlusté a tvrdé, že následné tvarování je skoro nemožné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robo_PP Vloženo 30. Červen 2008 Sdílet Vloženo 30. Červen 2008 Jak sem psal, že tam budou ty dva švy tak to bude jako tady na tom obrázku, akorát, že ten šev v tom rožku tam nebude. Jinak sem použil foto od AdamaCZ, tak doufám, že Ti to nebude moc vadit. no kazdopadne posli fotky ked to budes mat lebo tiez chcem ist do toho a tiez tu sistu latku aj farbu chcem pouzit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 30. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Červen 2008 No nechám se překvapit. Kdyžtak přijde na řadu jiná látka nebo flock. Ale nejradši bych, kdyby to vypadalo alespoň trochu k světu tady s touto látkou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 1. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2008 (editace) Teda ty švy na tom koženém potahu tapecu jsou tedy fuj fuj! Editováno: 1. Červenec 2008, autor: Octavinek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 1. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2008 takhle ty růžky sou jen na zadních tapecech.. na předních je to OK.. taky nevim proč to takhle udelali, ale s tim nic už nenadelam.. ani mi to nijak nevadí.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 1. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. Červenec 2008 Třeba se jenom šetřilo na materiálu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 17. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 Tak tady je to fotka. Zatím to není ve dveřích, protože musím prvně sehnat tavnou pistoli. Mám zatím jenom přední, protože kvuli tomu hňupovi kus látky chybí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robo_PP Vloženo 18. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2008 (editace) no zatial to nevyzera pritazlivo, uvidime vo dverach. Editováno: 18. Červenec 2008, autor: olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 18. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Červenec 2008 Na tý fotce to fakt nevypadá moc hezky. Hlavně ten rožek, kde je madlo, ale v reálu je to čupr. Včera sem to zkoušel přikládat na dveře a Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 18. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2008 (editace) Ty švy jsou tam fakt divný!! Ale mohlo by to vypadat zajímavě kdyby tam byl pruh jiné barvy!! Editováno: 18. Červenec 2008, autor: Octavinek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 18. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2008 ty švy se mi taky moc nepáčí.. a co ta díra v tý látce ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 18. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Červenec 2008 Ta je tam na kličky od ovládání oken. Na předních je dodělávka takže je tam původní stahovačka na mech. okna a leze to ven, tak je tam díra a záslepka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 18. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2008 No tak si tam nemusel delat díru na zálepku ne ? a mohlo to bejt schovaný.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 18. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Červenec 2008 No to právěže musel. Viděl si někdy dveře na OI s mech. oknama? Ze dveří kouká ten tisícihran, na který se nasazuje klička asi 5 mm nad tapec. Stahovačka zůstala původní, čili i s tím tisícihranem a je na to jenom napojenej motorek. Kdyžtak hodím večer foto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robo_PP Vloženo 19. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2008 Kedy budes mat ten tapec namontovany? uz sa neviem dockat ako to bude vyzerat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.