brasel Vloženo 30. Červen 2008 Sdílet Vloženo 30. Červen 2008 zdravim muzete mi poradit chci delat mnuzik do octavky ale nevim jaky set mam koupit ,zda staci tech 5metru staci toto http://www.ahw.cz/?p=productsMore&iPro...me=Alfatec-V-25 dik vsem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radekkk Vloženo 30. Červen 2008 Sdílet Vloženo 30. Červen 2008 Ahoj a jak silnej tam budeš dávat zesík??něco bych pro tebe měl http://www.hifonics.cz/crunch/265-cr-10wk.html nebo http://www.hifonics.cz/crunch/266-cr-25wk.html ozvy se na ceně se domluvíme oboje je samozřejmě nový Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 30. Červen 2008 Sdílet Vloženo 30. Červen 2008 ...pánové...to je věštění z hvězd je potřeba znát výkon zesilovače a podle toho vypočítat průřez kabelu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 30. Červen 2008 Sdílet Vloženo 30. Červen 2008 určo aspon 20mm.. tady máš tabulku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brasel Vloženo 30. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Červen 2008 zdravim dik vsem ale chtel sem se zeptat zda staci 5metru ,jinak pouziju 20 kabel mam 2 zesiky MDS 4kanalku a 2kanalku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 30. Červen 2008 Sdílet Vloženo 30. Červen 2008 já tahal přímo od baterky 5ti metrák až do kufru a je to tak akorát.. koupil sem si jeste 1m mezi kapacitorem a zesíkem kterej budu mít zapuštěnej v ozvučnici.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 1. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2008 zdravim dik vsem ale chtel sem se zeptat zda staci 5metru ,jinak pouziju 20 kabel mam 2 zesiky MDS 4kanalku a 2kanalku ...dva zesilovače...?...20qmm bude málo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radekkk Vloženo 2. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2008 20qmm bude určo málo já jsme natáh 50qmm a uděůlal jsem dobře teď dělam upgrade music a nemusim to znovu předělávat.jinak opravdu je dobrý znát výkon zes. a podle toho zvolit prúřez.Jinak silnějšim nikdy nic nezkazíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brasel Vloženo 2. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Červenec 2008 zdravim tak sem nasel zesiky co mam ale nemuzu najit techn:dat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radekkk Vloženo 3. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2008 no já bych dal aspoň tohle http://www.hifonics.cz/crunch/266-cr-25wk.html mam je jedny doma ještě zabalený dam ti je za 950 plus pošta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brasel Vloženo 3. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Červenec 2008 (editace) pokud je nechas za tu cenu i s postou tak je beru Editováno: 3. Červenec 2008, autor: olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radekkk Vloženo 3. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2008 ok necham ti je za tu cenu tak mi na můj mail radek@hifonics.cz písni kam to mam poslat.jinak kdyby jsi něco vybral z naší stránky www.hifonics.cz tak ti sdělim ceny kdyby jsi potřeboval nějakou music.zatim se měj a hned jak mi pošleš adresu tak ti to pošlu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radekkk Vloženo 5. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2008 čau tak sjem ti to včera poslal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brasel Vloženo 6. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Červenec 2008 super dik moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radekkk Vloženo 26. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2008 ahoj tak co jak jsi spokojenej s kabelama?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brasel Vloženo 30. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 (editace) super dik moc ,vse facha Editováno: 31. Červenec 2008, autor: olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snb-rider Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 ahoj, také sháním kabelový set, třeba i použitý. průřez napájecího kabelu 10mm. nemá někdo něco? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brasel Vloženo 30. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 ja bohuzel ne ale 10nestoji moc vydel sem ji za 350,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snb-rider Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 (editace) a neměl by jsi prosím nějaká odkaz? našel jsem jen drahý... dík omluva Editováno: 31. Červenec 2008, autor: snb-rider citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radekkk Vloženo 31. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2008 ahoj je lepší koupit kabel s většim průměrem kdyby jsi po čase chtěl dávat něco silnějšího.co tam budeš dávat za zes.??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snb-rider Vloženo 31. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2008 budu dávat tohle: Pionner TS-WX205A původně jsem to chtěl prodat, ale nikdo to nechce, tak si to nechám a vzhledem k tomu, že jsem nechtěl dávat ani tohle, tak o ničem silnějším ani uvažovat nebudu víš o nějaké levné sadě? dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Haja Vloženo 31. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2008 Já vím o sadě za 490,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snb-rider Vloženo 1. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2008 máš odkaz prosím? dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Haja Vloženo 4. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2008 http://www.autoradia.biz/product/list/category/84.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.