Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

já tahal přímo od baterky 5ti metrák až do kufru a je to tak akorát.. koupil sem si jeste 1m mezi kapacitorem a zesíkem kterej budu mít zapuštěnej v ozvučnici..

Vloženo

20qmm bude určo málo já jsme natáh 50qmm a uděůlal jsem dobře teď dělam upgrade music a nemusim to znovu předělávat.jinak opravdu je dobrý znát výkon zes. a podle toho zvolit prúřez.Jinak silnějšim nikdy nic nezkazíš

Vloženo

ok necham ti je za tu cenu tak mi na můj mail radek@hifonics.cz písni kam to mam poslat.jinak kdyby jsi něco vybral z naší stránky www.hifonics.cz tak ti sdělim ceny kdyby jsi potřeboval nějakou music.zatim se měj a hned jak mi pošleš adresu tak ti to pošlu

• o 3 týdny později...
Vloženo

budu dávat tohle: Pionner TS-WX205A

původně jsem to chtěl prodat, ale nikdo to nechce, tak si to nechám a vzhledem k tomu, že jsem nechtěl dávat ani tohle, tak o ničem silnějším ani uvažovat nebudu ;)

víš o nějaké levné sadě? dík

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...