lajtgi Vloženo 30. Červen 2008 Sdílet Vloženo 30. Červen 2008 Zdravim, uz delsi dobu sleduju inzeraty a posledni dobou mi pripada, ze si vetsina prodavajicich dela s cenou 01,0II srandu... Kdyz jsem kupoval pred tremi lety o1 1.8T, 3 roky starou se serviskou, dal jsem za ni cca 270.000,- TDi stala o cca 20k vice. Kdyz se dneska divam do inzeratu, tak 02, 4 roky stara se prodava za 350+. o1 z 2002 za 220k, spise vsak za 240k+. Jak je mozne chtit za 6let stare auto takovy penize? To nemluvim o 2-3roky starych o2 atakujicich 500k.. Jsem tu jedinej, komu se zda, ze je zde neco spatne? Nechtel jsem to psat k inzeratum, tak aspon sem, uz mi to proste nedalo...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 30. Červen 2008 Sdílet Vloženo 30. Červen 2008 Prostě je po škodovkách poptávka a všeobecně si drží cenu, co víc chceš slyšet?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 30. Červen 2008 Sdílet Vloženo 30. Červen 2008 už se to řešilo v Lampárně. Buď rád, že to tak je, alespoň tvé auto nespadne na ceně tak rychle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 30. Červen 2008 Sdílet Vloženo 30. Červen 2008 Neboj...jakmile přijde v tom listopadu nový facelift OII tak podle mě cena půjde dolů...sice ne o moc ale půjde! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 1. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2008 Aby ses nepletl Roomarioo - spousta lidí si taky myslela, že když přijde Sup II, tak se SUP I přestane prodávat a ono šly prodeje rapidně nahoru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2008 Je to možny ale já si myslím,že to půjde cenově dolů.Vždy když je nástupce tak cena nepatrně ale klesne.Nebo se pletu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 1. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2008 ...ale to je u nových áut. to o čom sa tu píše sú autá cca. +/-4roky staré, a túto cenu žiadny facelift neovplyvní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 1. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2008 ono to platí tak nějak všeobecně, dobré auto s dobrou cenou je prodané hned, kdo si nasadí cenu nesmyslnou tak prodává mesíc, dva, tři a čeká, ale každá věc má svého kupce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleep77 Vloženo 1. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2008 muj nazor je stejny,jako Mischicky,je to o poptatvce a Skoda se u nas prodava v hojnem poctu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OTDi Vloženo 1. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2008 To že nějaký facelift ovlivní cenu, to vůbec, Když měl být novej Sup, tak všichni jo super ceny pujdou dolu, teď když se podíváš na ceník tak přemýšlíš jestli si za tu cenu co byla dycky koupit strý model nebo si připlatit 20 tis a koupit novej.Taky mě překvapilo že se ty ceny nějak nehly. Dokud se prodává tak žádný obchodník neslevuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 1. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2008 Přesně, není důvod, to by je musel přinutit nějaký vládní nebo mezinárodní regulační mechanismus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášT Vloženo 1. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2008 Počkat starej Superb se ještě vyrábí? Nebo už se jen doprodávají skladové zásoby????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 1. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2008 Podle mě už ne e, prt. ve stejném závodu se dělá nový Sup. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carlos Vloženo 1. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2008 jdi s tím regulačním mechanismem do pr...e Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 1. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2008 Proč? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 1. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2008 (editace) proc by melo byt neco spatne, sice koupis ve stejne cene audi nebo bmw, ale pak kdyz se ti neco vysype, tak nesmis delat socku a chodit po vrakacich ale jit to koupit nove a pochopis proc si skodovka drzi cenu a myslim ze OII oproti lonsku jety spadly dost na hubu...minuly rok jeste byly slusne kousky kolem 500 a dnes tu jsou v bazaru za 350, zato oI si drzi cenu fest Editováno: 1. Červenec 2008, autor: TomV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 1. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2008 jdi s tím regulačním mechanismem do pr...e Ty myslíš přímo do prdele??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lajtgi Vloženo 2. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Červenec 2008 (editace) proc by melo byt neco spatne, sice koupis ve stejne cene audi nebo bmw, ale pak kdyz se ti neco vysype, tak nesmis delat socku a chodit po vrakacich ale jit to koupit nove a pochopis proc si skodovka drzi cenua myslim ze OII oproti lonsku jety spadly dost na hubu...minuly rok jeste byly slusne kousky kolem 500 a dnes tu jsou v bazaru za 350, zato oI si drzi cenu fest Tak tomu pak rozumim, majitel Skodovky je socka a proto se Skodovky neprodavaj za rozumnou cenu:)) Me slo o jinou vec, podle cen, ktery tu u OII vidavam, si clovej radeji poridi audinku (stejna cena, nebo + max 20k) a neni co resit... Editováno: 2. Červenec 2008, autor: lajtgi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoiseR Vloženo 2. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2008 Tak audinku si poridis, jenom se pak budes divit, az si ji prijdes na pojistovnu pojistit A oni ti reknou jako treba mne 96tis rocne za allrisk u Allianz a 78tis. rocne za allrisk u Koop Je fakt, ze Skoda je silene predrazena, ale je to proste dany jen poptavkou po tech autech, az je lidi prestanou chtit, pujdou dolu, coz se IMHO jentak nestane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lajtgi Vloženo 2. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Červenec 2008 JJ, hlavne ze jsme v Evrope... V DE stoji all-risk pojisteni na novou A4 cca 1000EUR/rok, vyjimkou je pouze pripojisteni celniho skla, ktery tahle pojistka neobsahuje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carlos Vloženo 2. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2008 To Palo: přesně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 3. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2008 JJ, hlavne ze jsme v Evrope... V DE stoji all-risk pojisteni na novou A4 cca 1000EUR/rok, vyjimkou je pouze pripojisteni celniho skla, ktery tahle pojistka neobsahuje... A co ten DE Allrisk obsahuje? Není to taky tím, že postavení OOOO u soudruhů v DDR bude jiný než tady - asi trochu míň prestižní vůči zbytku voz. parku, navíc domácí značka, tak možná i to bude kritérium, proč by to tam mohlo být levnější. Jinak Mercedes C (W203) jsme platili 130tis za roční Koop Allrisk, takže Audi "ještě jde". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lajtgi Vloženo 3. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Červenec 2008 Tak to je masakr... Da se rict ze obsahuje to samy jako v CR, pouze s vysim plnenim. V DE je to hodne zavisly na bourackach, veku majitele atd. Pokus jses "cistej" tak to mas za tyhle penize, ale pokud udelas jakejkoliv pruser - i trebas za 500EUR, tak se pojistka rapidne zveda. Proto si vetsina lidi mensi skrabanec pplati ze sveho a az pri vetsim problemu volaji pojistovnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 4. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2008 proc by melo byt neco spatne, sice koupis ve stejne cene audi nebo bmw, ale pak kdyz se ti neco vysype, tak nesmis delat socku a chodit po vrakacich ale jit to koupit nove a pochopis proc si skodovka drzi cenua myslim ze OII oproti lonsku jety spadly dost na hubu...minuly rok jeste byly slusne kousky kolem 500 a dnes tu jsou v bazaru za 350, zato oI si drzi cenu fest jasně, protože OII je sice modernější, má ledasco lepšího, ale motor tam je ve srovnání se staršími OI krumpl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jir-ka Vloženo 4. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2008 Zajímavá debata. Co mám říkat já, když koupím Octávku za 500, za tři roky ji prodám sotva za 250 (perfektní stav a cca 75 tis. km) a ten co ji koupí tak za další tři roky brečí, že při prodeji prodělá 50. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.