Nikita1 Vloženo 1. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2008 (editace) Turtle wax original,alebo Turtle wax metalic,alebo Sonax.S ktorým prípravkom máte lepšie skúsenosti na ochranu laku,alebo jednoducho ktorý je viac uznávaný.Ide o takmer nové auto s metalízou. Editováno: 1. Červenec 2008, autor: Nikita1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 1. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2008 Mám zkušenosti s jinými výrobky těchto firem a myslím, že ani v jednom případě nelze sáhnout vedle, obě značky jsou velmi kvalitní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 1. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2008 Tak co mám za ty léta odzkoušené tak no.1 je VS2000,ale ty se už u nás v ČR neprodávaj,kupuju je v německu........z toho co si uvedl bych určitě volil Sonax.........ta jejich řada Sonax Nano technologie je taky špička..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nexus Vloženo 1. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2008 u nás použiváme jen Sonax řadu Xtreme s nanotechnologii a jejich briliant vosk si nemůžů vynachválit! ; na turtlewax pět chválu nemůžu, nebyl jsem s ním tak spokojený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.