Publikováno Červenec 1, 200817 r Nevíte někdo jakým stylem se dopasuje zámek ke klíči když ho budu nucen vyměnit?Jestli budu muset ve škodovce podle vin objednat zámek a nebo se to dá koupit i jinde? Zámek se mi nějak rajbnul a klíč nezajede až do konce a tudíš nejde auto zamknout.Sice mám DO,ale přes něho nemůžu zavírat okna.Díky za reakci
Červenec 1, 200817 r Nevíte někdo jakým stylem se dopasuje zámek ke klíči když ho budu nucen vyměnit?Jestli budu muset ve škodovce podle vin objednat zámek a nebo se to dá koupit i jinde?Zámek se mi nějak rajbnul a klíč nezajede až do konce a tudíš nejde auto zamknout.Sice mám DO,ale přes něho nemůžu zavírat okna.Díky za reakci Zámky jdou normálně přestavět podle klíče,můžeš koupit třeba na šrotu dobrej a nechat přestavět.Otázka několika minut,pro šikovného mechanika nebo zámečníka.
Listopad 17, 200816 r Tiez som zrejme zistil ze nejaka "dobra dusa" sa mi vlamala do auta a poskodila zamok. Ak teda dobre chapem, tak staci zohnat zamky vo dverach a v kufri,pak dat vymenit mechanikovi a som vybaveny?
Listopad 17, 200816 r Zozen si pouzitu vlozku zamku da sa poskladat na tvoj kluc. Daj si tam zaslepku zamku.
Listopad 17, 200816 r Zozen si pouzitu vlozku zamku da sa poskladat na tvoj kluc. Daj si tam zaslepku zamku. Zamka je opticky neporusena, akurat sa mi len velmi tazko da zasunut kluc nadoraz a aj ked sa to podari, tak nim neviem otocit. zaslepka by mi neviem naco bola.. skus prosim konkretnejsie napisat.
Listopad 17, 200816 r Autor Zamka je opticky neporusena, akurat sa mi len velmi tazko da zasunut kluc nadoraz a aj ked sa to podari, tak nim neviem otocit. zaslepka by mi neviem naco bola.. skus prosim konkretnejsie napisat. Tak já to mám spravené.Klíč mi nešel úplně nadoraz.chybělo asi 5mm.Tak jsme s kolegou vyndali fabku a on zjistil že na konci je fabka lehce deformovaná,respektive že ten poslední plíšek v té fabce(je jich tam asi 8-10 nad sebou) se nepoddává a zůstává zaseknutý.Tak jsme ho vytrhli ven a od té doby je to ok.
Březen 6, 200916 r Tak já to mám spravené.Klíč mi nešel úplně nadoraz.chybělo asi 5mm.Tak jsme s kolegou vyndali fabku a on zjistil že na konci je fabka lehce deformovaná,respektive že ten poslední plíšek v té fabce(je jich tam asi 8-10 nad sebou) se nepoddává a zůstává zaseknutý.Tak jsme ho vytrhli ven a od té doby je to ok. Pokud jsi to poslední stavítko vyndal úplně,je možné,že do toho zámku bude pasovat úplně cizí klíč. Okna na dálku se dají aktivovat v komfortní jednotce programem Motordiag komfort manažer.
Březen 6, 200916 r Pokud jsi to poslední stavítko vyndal úplně,je možné,že do toho zámku bude pasovat úplně cizí klíč.Okna na dálku se dají aktivovat v komfortní jednotce programem Motordiag komfort manažer. Nie je to Mozne ked vyberies jeden pliesok. Tak druhym klucom to auto NEOTVORIS!!!!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.