Jeff Vloženo 4. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2008 TomasB> ICQ 6 po me stahovat nic nepozaduje. Pri instalaci jsem zvolil polozku vlastni instalaci bez tech tzers a jinych blbosti. Dal jsem pouzil Banner killer. Chova se ted jako klasicka 5.1. Co me ale vadi nejvic je to, ze pri posilani souboru napr. z pruzkumnika jsem drive na soubor, ktery jsem chtel poslat klikl pravym tlacitkem mysi a dal odeslat pres ICQ. Ted po instalaci ICQ6 tato polozka uplne zmizela a soubory musim vybirat pri aktivnim okne v ICQ. Jinak jsem skusil QIP a taky se to da, ale extra rozdil oproti crackle ICQ6 nepozoruju. Mirandu vyzkousim posleze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 4. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2008 používám SIM, licence GPL, tak snad v poho i na mým a zároveň firemním stroji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 4. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2008 Ten banner killer je dobrej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 4. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2008 (editace) Bobik : Tomu rikam spravnej nazor Editováno: 4. Červenec 2008, autor: MichalF Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 4. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2008 Ale hovno. Po mě to nic stahovat nechce. Bohužel nevím pro to něco po tobě chce. Možná bych to zkusil odinstalovat a nainstalovat znova. už proběhlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 4. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2008 (editace) TomasB> ICQ 6 po me stahovat nic nepozaduje. Pri instalaci jsem zvolil polozku vlastni instalaci bez tech tzers a jinych blbosti. Dal jsem pouzil Banner killer. Chova se ted jako klasicka 5.1.Co me ale vadi nejvic je to, ze pri posilani souboru napr. z pruzkumnika jsem drive na soubor, ktery jsem chtel poslat klikl pravym tlacitkem mysi a dal odeslat pres ICQ. Ted po instalaci ICQ6 tato polozka uplne zmizela a soubory musim vybirat pri aktivnim okne v ICQ. Jinak jsem skusil QIP a taky se to da, ale extra rozdil oproti crackle ICQ6 nepozoruju. Mirandu vyzkousim posleze. toto zkusím, jen nevím, jestli to bude provozovat smajlíky, ty zas potřebuje dcera, protože ještě neumí psát, tak si dopisuje s kamarádkama pomocí smajlíků Editováno: 4. Červenec 2008, autor: TomasB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 4. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2008 Me se libi na Bobikovi, jak jde prikladem se slusnymi slovy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 4. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Červenec 2008 davon: počkej, ty výrazy neslušný jsou. To ano, ale na adresu nějakého programu. Nikoliv na adresu jiného uživatele tohoto fóra. To je třeba rozlišovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 4. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2008 Kdyz to chces brat takto, tak ten soft nekdo udelal, kdo by si to mohl vzit osobne, ze je to na jeho adresu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 5. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2008 ja pouzival ICQ 5.1 ... samo jako vam to chtelo instalovat novou verzi...s timto jsem si zachoval 5.1 a jedu dale. icq_update_patch.zip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 6. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2008 jedine qip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 6. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2008 tak ono je vcelku jedno jestli Miranda nebo QIP, hlavne ze se shodnem, ze ICQ jako takove stoji za ***** Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 6. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2008 Dříve jsem měl ICQ a pak jsem vyzkoušel QIP a u toho jsem i zůstal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 8. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2008 Tak jsem se porad branila ICQ 6 a uz na me taky doslo.... z normalniho PC prechazim na NTBK... Stahla jsem si ICQ 5.1 a bud nahrat novou verzi nebo close... takze si horko tezko zvykam... este ze existuje Skype Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthes Vloženo 8. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2008 Skype je taky pekny svinstvo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 8. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2008 Souhlas ... skype je mnohem vetsi hnus nez to icq Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 8. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2008 ja jsem taky s qipikem inf. spokojen ale na prasarnicky radsi krypt kanaly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 8. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2008 Skype je taky pekny svinstvo Ja jsem se Skype spokojena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 8. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2008 Ja jsem se Skype spokojena To je ta sladka nevedomost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 8. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2008 Hele co je vubec ten jabber? Každej ho doporučuje ale prej na to je zas na vytvoření učtu a dal vim o něm prd To mužeš psát i na icq čisla nebo jen ty co mají také jen jabber? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 8. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2008 Tak hodne info najdes tady : http://www.jabbim.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 8. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2008 děkuju,neznám kouknu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 tak ani ruční instalace nikam nevedla a furt to otravovalo se stahováním kravin. Zrušil jsem to a zkusím něco jiného. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 29. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 Dalsi ICQ update na 5.1 icq_update_patch.zip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.