Publikováno Červenec 2, 200817 r Dobry den, dal som si prerobit fabku na LPG. Dal som si toroid (?). Teraz este potrebujem kupit uzku dojazdovu rezervu. Da sa to niekde kupit (CR-SR), pregooglil som cely net ale bez vysledku? Dalsia otazka, moze sa uzka dojazdova rezerva pouzit na Fabiu 2002 bez problemov alebo je nutne urobit zmenu v TP? Dik za kazdu radu.
Červenec 2, 200817 r Tak každopádne to patrí do LPG témy takže presúvam do sekcie LPG v MOTOR sekcii. Myslíš dojazdovú rezervu na LPG? prečo nepoužiť benzín v nádrži??
Červenec 3, 200817 r a co máš za Fabuli, hatchback nebo kombajn? Myslím že se ale budeš muset spokojit se stávající rezervou, kluci co mají krátkou tady, tak ji vozí (většina ve futrále) na dně kufru, já jí mám na stojáka přikurtovanou k okům (viz foto). Upraveno Červenec 3, 200817 r od colins
Červenec 3, 200817 r ja to mam prisrobovane k zadnemu sedadlu. ja by som sa takych "motúzikov", akymi to mate priviazane, trocha bal.
Červenec 3, 200817 r Je to len dočasne pokiaľ bude trochu času. Skúšal som to dať aj za operadlo ale musel by som trochu vyrezať z krytu kufra. Dík ale za inšpiráciu musím to ešte doladiť.
Červenec 3, 200817 r ty tam mas 15 palcove koleso ? nebolo by lepsie tam fuknut 13 palcove z Juniora ? sice ma sirku 155 mm, ale vysku ma mensiu...
Červenec 3, 200817 r ja mam 185 14 polozenu v kufri a staci mi to bohate som spokojny ze mi tam bez problemov vojdu udice
Červenec 3, 200817 r Radšej budem mať o niečo vyššiu ako širšiu , lebo nad ňu aj tak nič nedám. Ale keď dám širšiu, tak mi zaberie viac miesta z kufra. Dá sa na tento disk zohnať aj niečo menšie a takéto úzke?
Červenec 7, 200817 r 2Duri: to je moc pekna inspirace. tohle musim sehnat take. jen by mne zajimalo, jestli s tim nejsou problemy na stk.
Červenec 7, 200817 r Na STK som ešte takto nebol. Keď tam však budem musieť znovu ísť, jednoducho vyberiem túto úzku a dám im tam klasiku, aby nemali náhodou pindy.
Červenec 7, 200817 r Ja som ju tam kúpil pred mesiacom za 800Sk. Asi zistili, že ludia ju zháňajú tak zdraželi.K---y.
Červenec 17, 200817 r Radšej budem mať o niečo vyššiu ako širšiu , lebo nad ňu aj tak nič nedám. Ale keď dám širšiu, tak mi zaberie viac miesta z kufra. Dá sa na tento disk zohnať aj niečo menšie a takéto úzke? Golf IV mal kolesa 5x100, uz neviem ci 13, alebo 14 palcove. skus zohnat na tento model uzku rezervu.
Červenec 18, 200817 r Po mé cestě na dovolenou a po defektu na dálnici, kde jsem gumu zničil, si nedovedu předtavit jet 1500 km na dojezdové pneumatice . To raději oželím místo v kufru. (mám kombi )
Srpen 8, 200817 r tak sem zjistil že se dá obědnat dojezdové kolo na golfa5 ale cena i s gumou je cca 2750kč což mi přijde hodně nemohli byste mi kluci napsat kde ste přesně v bratislavě koupili ty dojezdova kola? Bratranek tam žije tak ho asi pověřím:)
Srpen 12, 200817 r Ako som už hore písal bolo to na tomto vrakovisku : http://www.autotuzex.sk/autovrakovisko.htm a vyšla na 800 Sk. Mali ale len jeden kus, takže treba občas skúsiť zavolať.
Říjen 10, 200816 r Neviete mi niekto poradiť, kde by som mohol kúpiť obal na dojazdovku? Všade som videl len obaly na plnohodnotné rezervy a mám pocit, že na dojazdovku to nebude to pravé. vďaka
Říjen 10, 200816 r inskeu : ak mas sikovnu zivotnu partnerku, tak ti to usije z pevnej latky, alebo koženky. ved su to len dva kruhy a medzi nimi jeden pas. plus nasije nejake usi...hehe
Říjen 10, 200816 r Partnerka nie je, ale niekoho ukecám, aby mi to zošil. Sám to skúšať radšej nebudem. Ten suchý zips udrží tu rezervu prilepenú o koberec batožinového priestoru, alebo mi to bude lietať po kufry. Mám tam aj sieť, tak by som to mohol prichytiť aj sieťkou. Upraveno Říjen 10, 200816 r od inskeu
Říjen 10, 200816 r Já mám velkou rezervu v obalu, zespodu 2x suchej zips a absolutně bez problému. Mám problém to sám zvednout jak to drží
Říjen 27, 200816 r Tak sem v sobotu byl v bratislavě a při příležitosti cesty tam sem si vzpoměl , že bych si mohl konečně pořídit to dojezdové kolo. S prodavačem sme vybrali asi 5 kol a jali sme sa přeměřovat které má ten správný rozměr:) Nakonec sme vybrali jednu moc pěknou 13 a že ji pujdu zkusit či pasuje k čemuž bohužel nedošlo bo tam měli celu napravu tak sme přiložili a jelikož pasovala za 600sk byla moje. Večer sem ho zkusil namontoval a pásla krásně Jen to kolo se nějak odmítalo točit bo ho brzda nepustila:))))) tak mám v garáži moc pěkné dojezdové kolo ale je mi tak na pověšení na zed:)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.