Říjen 27, 200816 r ak to mas v garazi nic nie je stratene. daj dolu gumu a na disk namotaj hadicu na umyvanie auta. dobra rada nad zlato
Říjen 27, 200816 r Tak sem v sobotu byl v bratislavě a při příležitosti cesty tam sem si vzpoměl , že bych si mohl konečně pořídit to dojezdové kolo. S prodavačem sme vybrali asi 5 kol a jali sme sa přeměřovat které má ten správný rozměr:)Nakonec sme vybrali jednu moc pěknou 13 a že ji pujdu zkusit či pasuje k čemuž bohužel nedošlo bo tam měli celu napravu tak sme přiložili a jelikož pasovala za 600sk byla moje. Večer sem ho zkusil namontoval a pásla krásně Jen to kolo se nějak odmítalo točit bo ho brzda nepustila:))))) tak mám v garáži moc pěkné dojezdové kolo ale je mi tak na pověšení na zed:) jak netočilo, bo ho brzda nepustila??? Jako že tam bylo jiné ET a bránil tomu brzdič, nebo buben???
Říjen 27, 200816 r No ja tomu zas tak nerozumim nicmene si myslim ze to je tak na tesno ze kdyz to nasadim tak sa to zasekne na kotuci a netoci sa to:) Měl sem mto zkusit už tam ale byla tak malinka a roztomila že sem po ní hned sáhl no ale na tu hadicu to možná bude tak akorát:) takže myslím že ten brzdič to brzdí Upraveno Říjen 27, 200816 r od WLK111
Říjen 27, 200816 r Jo tak to bude ono na 100procent:( no co už poučení pro příště a taky mně napadlo že by to šlo použít proti krádeži:)
Říjen 27, 200816 r no taky by šlo , ale aby ti byť jen krátkým popojetím neudělali více škody jak užitku , přece jenom bych to nechal jako dekoraci v garáži
Říjen 29, 200816 r No a vy máte někdo s tím sprejem zkušenosti? Opravovali ste někdy pomocí něho defekt? Já osobně by sem nebyl proti stejně zastávám názor že dnes už je pneuservis na každém rohu a když tak kupim nove kolo aj s pláštěm. Což by asi nastalo kdyby sem měl defekt daleko od domova a jen tu 13 dojezdku. Jen by mně zajímalo co by na to řekli policajti. Já to kolo nijak moc nepotřebuju většinou jezdím sám, když třeba vezu víc věcí a mám sklopené sedačky tak mám rezervu místo spolujezdce:) Ale v zimě jezdím do Francie na hory a v létě nějaké to Chorvatsko a to je opravdu každé místečko potřebné tak kvůli tomu sem si pořídil tu malinkou rezervu:) No jak nebude nic jiného hodím na střechu rakev nebo 2:)
Říjen 29, 200816 r so spreyom som jazdil aj som defekt opravil jedenkrat uplne v pohode to aj dofukalo ale druhykrat som utrhol ventil na kolese a to spreyom neslo. pozor ak pouzijes sprey tak treba gumu pri oprave vysusit zvnutra lebo sa neda vyvazit. staci v pneuservisu hadrem a jde to v pohode. a co na to policajti ?? neviem ... Upraveno Listopad 13, 200816 r od colins
Říjen 29, 200816 r No dnes mi kolega při obědě radil, že mám zkusit či se nebude kolo točit aspoň vzadu že by sem ho mohl případně prohodit:) Tak nevím možná to zkusím:) No ten spray vypadá zajímavě, popravdě rečeno ještě sem nikdy žádný defekt neměl (až na nějaký hřebík ,ale s tím sem jezdil asi měsíc než sem přezul na zimní), takže se mi to zdá jako dobré řešení.
Říjen 29, 200816 r To s tím prohozením dozadu není špatný nápad, už jsem o tom taky slyšel. Jinak já mám plnohodnotnou rezervu a platí to, že při odjezdu na dovolenou je zatažená roletka abych viděl dozadu
Listopad 13, 200816 r S dojazdovkou som sa stretol len 2 x , a vždy ma pri jej zdvíhaní skoro seklo v krížoch .... Sú všetky také ťašké , alebo som mal proste pech ...? Nebola by vhodnejšia nejaká ,,liatinová galuska ", teda nejaká úzka guma na lachkom disku ?
Listopad 14, 200816 r dojazdovy disk z lahkych zliatin som este nevidel. samozrejme ak neratam niektore drahe znacky aut.
Září 13, 200916 r Stejně už to všichni vědí, ale aspon to máte černý na bílým... http://www.novinky.cz/ekonomika/178854-kon...-mnoha-aut.html
Září 13, 200916 r to som zvedavy, ako nasi mocipani zareaguju... P.S.: som prekvapeny, ze nemate za povinnost nosit reflexnu vestu. a deliacu mriezku sme tiez davno zrusili !! Upraveno Září 13, 200916 r od colins
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.