Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

ak to mas v garazi nic nie je stratene.

daj dolu gumu a na disk namotaj hadicu na umyvanie auta. :palec2::p

dobra rada nad zlato :palec2:

Tak sem v sobotu byl v bratislavě a při příležitosti cesty tam sem si vzpoměl , že bych si mohl konečně pořídit to dojezdové kolo. S prodavačem sme vybrali asi 5 kol a jali sme sa přeměřovat které má ten správný rozměr:)

Nakonec sme vybrali jednu moc pěknou 13 a že ji pujdu zkusit či pasuje k čemuž bohužel nedošlo bo tam měli celu napravu tak sme přiložili a jelikož pasovala za 600sk byla moje. Večer sem ho zkusil namontoval a pásla krásně :)

Jen to kolo se nějak odmítalo točit bo ho brzda nepustila:))))) tak mám v garáži moc pěkné dojezdové kolo ale je mi tak na pověšení na zed:)

jak netočilo, bo ho brzda nepustila??? Jako že tam bylo jiné ET a bránil tomu brzdič, nebo buben??? :help:

No ja tomu zas tak nerozumim nicmene si myslim ze to je tak na tesno ze kdyz to nasadim tak sa to zasekne na kotuci a netoci sa to:) Měl sem mto zkusit už tam ale byla tak malinka a roztomila že sem po ní hned sáhl :disgust: no ale na tu hadicu to možná bude tak akorát:) takže myslím že ten brzdič to brzdí:)

Upraveno od WLK111

Jo tak to bude ono na 100procent:( no co už poučení pro příště a taky mně napadlo že by to šlo použít proti krádeži:)

no taky by šlo :smich: , ale aby ti byť jen krátkým popojetím neudělali více škody jak užitku ;) , přece jenom bych to nechal jako dekoraci v garáži

WLK111 : kup si 13 palcove koleso z Juniora.

No a vy máte někdo s tím sprejem zkušenosti? Opravovali ste někdy pomocí něho defekt? Já osobně by sem nebyl proti stejně zastávám názor že dnes už je pneuservis na každém rohu a když tak kupim nove kolo aj s pláštěm. Což by asi nastalo kdyby sem měl defekt daleko od domova a jen tu 13 dojezdku. Jen by mně zajímalo co by na to řekli policajti. Já to kolo nijak moc nepotřebuju většinou jezdím sám, když třeba vezu víc věcí a mám sklopené sedačky tak mám rezervu místo spolujezdce:) Ale v zimě jezdím do Francie na hory a v létě nějaké to Chorvatsko a to je opravdu každé místečko potřebné tak kvůli tomu sem si pořídil tu malinkou rezervu:) No jak nebude nic jiného hodím na střechu rakev nebo 2:)

so spreyom som jazdil aj som defekt opravil jedenkrat uplne v pohode to aj dofukalo ale druhykrat som utrhol ventil na kolese a to spreyom neslo. pozor ak pouzijes sprey tak treba gumu pri oprave vysusit zvnutra lebo sa neda vyvazit. staci v pneuservisu hadrem a jde to v pohode. a co na to policajti ?? neviem ...

Upraveno od colins

No dnes mi kolega při obědě radil, že mám zkusit či se nebude kolo točit aspoň vzadu že by sem ho mohl případně prohodit:)

Tak nevím možná to zkusím:) No ten spray vypadá zajímavě, popravdě rečeno ještě sem nikdy žádný defekt neměl (až na nějaký hřebík ,ale s tím sem jezdil asi měsíc než sem přezul na zimní), takže se mi to zdá jako dobré řešení.

To s tím prohozením dozadu není špatný nápad, už jsem o tom taky slyšel. ;)

Jinak já mám plnohodnotnou rezervu a platí to, že při odjezdu na dovolenou je zatažená roletka abych viděl dozadu :):p:p:p:p

Jasný :palec2::smich:

• 2 týdny později...

S dojazdovkou som sa stretol len 2 x , a vždy ma pri jej zdvíhaní skoro seklo v krížoch ....

Sú všetky také ťašké , alebo som mal proste pech ...?

Nebola by vhodnejšia nejaká ,,liatinová galuska ", teda nejaká úzka guma na lachkom disku ?

dojazdovy disk z lahkych zliatin som este nevidel.

samozrejme ak neratam niektore drahe znacky aut.

:help:

• 9 měsíců později...

to som zvedavy, ako nasi mocipani zareaguju...

P.S.: som prekvapeny, ze nemate za povinnost nosit reflexnu vestu. a deliacu mriezku sme tiez davno zrusili !!

Upraveno od colins

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.