diddi Vloženo 2. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2008 Prosim o radu-plasty ve verzi clasic a elegance jsou stejne,pokud jsou cerne?viz. cerny interier clasic Myslim tim material.Dale jsem se chtel zeptat,jestli skllopna loketni operka na zadnim sedadle je standard ,kdyz jsou delena sedadla a jeste jeden lama dotaz,kdysi jsem nekde videl spodek palubky svetly,ale zdalo se mi,ze to neni do hneda,ale spis barvy slonova kost.Existuje neco takoveho?Chci si predelat sedeho clasica na neco libivejsiho,tk at vim,co mam chtit. Nechcete sem hodit par fotek Vasich interieru pro inspiraci?Diky David Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 3. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2008 plastz elerance aj rs aj classic cierne su rovnake. rozdiel je v madlach, ktore su v elegance kozene alebo kozenkove. neviem. plasty su sede, cierne, bezove a este take bledo sede nejake take divne ale auto to ozivi. podla mna to ukaze len v kombinacii s pasmi. rovnako ako sedacky s cervenym stredom ukazu len s cervenymi pasmi. loketna opierka v zadu vo fabii nie je v ziadnej ani doplnkovej vybave. teda usudzujem, ze hovoris o fabii ked si dal odkaz na fabiove plasty. ja mam interier uplne cierny. a druhy cerveny s cervenymi pasmi, sedackami a tapacirami. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 3. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2008 Zadni loketni operka byla jen u nekterych modelu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 3. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2008 A da se ten opěrák se zadní loketní opěrkou někde sehnat? Na vrakáčích asi moc nebude, že? A jako škoda díl to bude mastný a ještě bude jinej potah. A to se vyplatí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 3. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2008 tohle mám ve služebním automatu - slonová kost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 3. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2008 je i modrý interier(samo že ne plasty) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 3. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2008 (editace) Ty brdo, to by se uplne hodilo do mého auta. To se dávalo do jakých typů? Editováno: 3. Červenec 2008, autor: Standis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mathias Vloženo 3. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2008 je i modrý interier(samo že ne plasty) Prave takyto interier som dnes videl v nejakej fabii ktora parkovala nedaleko .... pekna kombinacia.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 4. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2008 Nejhezčí interiér je vzor běžec elegance (populárně oblíbený panáček ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 4. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2008 Ty sloupky nejsou moc fotogenický a nemyslels běžec arogance? Nej madla byly ty, co měl kláca a teď je má snad najmis? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 4. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2008 jj kožený područky, to je nej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrs78 Vloženo 4. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2008 Ty brdo, to by se uplne hodilo do mého auta. To se dávalo do jakých typů? modrý, červený a bílý středy sedaček (možno i tapecy dveří) se dávali do verze comfort od MR2003 do faceliftu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 4. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2008 Škoda, to mi uteklo o rok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 4. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2008 zadna stredova vo fabii nikdy nebola. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 4. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2008 cartmanko - vzadu jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 4. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2008 Vzadu byla a vepredu pak jako prislusenstvi taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 6. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2008 Vzadu loketku mam... elegance Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 6. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2008 jj kožený područky, to je nej Kozeny podrucky jsou luxus, ale osobne je moc nemusim, neprijde mi to tak designove cisty jako ten obycejnej plast. Ale Elegance mivala (nevim, jestli o to v prubehu vyroby a uspor neprisla) podrucky mekceny, to byla pohoda. Jenze kus za cca 620,- Kc mi prijde trosku dost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 6. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2008 zadna stredova vo fabii nikdy nebola. placas hlouposti. za 2500 se davala dozadu sklopna loketni operka a to behem temer celeho cyklu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 6. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2008 Bylo nutny pouzivat takovy ton, kdyz uz to tu vicero lidi pred tebou rozporovalo??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 7. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2008 prosim foto zadnej laktovej operky vo fabii onehdy som to zhanal aj v etke hladal a nenasiel..... a bojlera nekomentujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 7. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2008 Kozeny podrucky jsou luxus, ale osobne je moc nemusim, neprijde mi to tak designove cisty jako ten obycejnej plast. Ale Elegance mivala (nevim, jestli o to v prubehu vyroby a uspor neprisla) podrucky mekceny, to byla pohoda. Jenze kus za cca 620,- Kc mi prijde trosku dost... ty měkčený jsem měl (dle propozic od Diamanta, akorát on ivory, já onyx) a bylo to spíš pro pocit, ale radost jsem měl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 7. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2008 Presne tak, take jsem je mel, ale prinos jsem teda vubec nepoznal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 7. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2008 Já ty měkčený před nedávnem koupil a můžu říct že jsem spokojenej Opravdu netlačí a při jizdě je to komfortnější. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 7. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2008 ja som teda "rozlozeny v priestore" az nadpriemerne ale nikdy ma netlacilo madlo na dverach... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.