ad0da Vloženo 3. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2008 Hoj prosím o radu,proč se mi pokaždé vynuluje průměrná spotřeba když druhý den se chci podívat,za kolik jsem jezdil. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 3. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2008 Je to normální. Měří ti to dlouhodobou spotřebu a pak krátkodobou. Krátkodobá se vynuluje po nějaké době neježdění. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 3. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2008 Myslis denny priemer? Ten sa nuluje automaticky po dlhsom stati. Dlhodoby priemer (od posledneho resetu) sa Ti nevynuluje, ten si ale asi vies pozriet. It's not a bug, it's a feature. ;o) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan12 Vloženo 3. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2008 Mám takový pocit, že denní průměrná spotřeba se vynuluje po 2 hodinách po vypnutí klíčku ze zapalování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 3. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2008 nemáš jen takový pocit, prostě to tak je, 2 hoďky a jedeš od nuly.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.