Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

nemyslis vazne ze ?

osobne jsem vetsi <>ovinu dlouho neslysel :p ale pan o tom byl asi presvedcenej

Možná, že ji přesunou do výroby k FII ;)

NNN to by este malo logiku ten presun , vramci nejakeho lepsieho vyuzitia kapacit , kedze su mensie odbyty ...

... ale stiahnut Roomster z trhu to je podla mna blbost ...

vyrábí a bude se vyrábět dál

mnoo kamos-prodejce v autorizovanym servise mi ted rikal neco, ze se R prodava min, nez se cekalo, tkaze by mel dojet tak jak se planovalo, ale FL se pry zatim nechysta. Ma to od lidi z Bolky, ale cert vi jak je to doopravdy. Taky to asi bude zaviset na vyvoji ek.krize ap. Ja bych FL na R chtel kazdopadne. Za 2 roky rumika doplatim a pujde z domu, pokud teda bude neco jako nahrada. :kuk:

Pri pohledu na ceny a snahu Skody ho prodavat se neni cemu divit. Kvality ma, je to povedeny auto. I na ten zlom by si lidi zvykli, kor kdyz si v zahranici zvykaji na Megany a podobny monstra.

Misto, aby byl cenove postavenej 30k nad Fabiu a shodovaly se vybavy, ma uplne jiny cleneni a v drazsich verzich je oproti FII drazsi o 75k...co chteli to maji. Je to obetni beranek. Rozumna Octavia zacina nekde nad 440k, akcni modely nizsi stredni tridy sou (i s kombikama) kolem 350-400k. Stacilo by 30k dolu, aspon castecne dorovnat vybavu podle vzoru FII, zauvazovat u rodinneho auta o veci jako jsou hlavove airbagy a treba by se jelo o hodne veseleji.

Za velky pokrok ale povazuju zarazeni lehkych kol do akcniho paketu Style. Rum s poklicema Hermes pusobicima jako kdyby byly za 69Kc z Tesca je opravdu polovicni.

R prisel na trh pred dvema a pul rokama, FL ma este rok a pul cas. Driv bude (podle info) Fabia.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.