nasty Vloženo 5. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2008 Ahoj, mám ve své O2 držák na mobilní telefon (viz. foto). Nechci ho tam (kompletně sakumprásk celý). Zatím jsem jen tak zběžně oblížel způsob případné demontáže, ale opravdu nevím jak na to. Zvládnu to vůbec svépomocí? Jak se takový držák dává pryč? Díky za případné rady :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 5. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2008 Odmontovat kastlík před spolujezdcem, povolit tu lištu (stříbrná nebo jakou máš), povolit šrouby co jsou tam, pak vycvaknout rámeček kolem rádia a povolit šrouby co drží radio na pravé straně, držák je chycen i pod ním. Rozpojit konektor. Bude třeba nový rámeček kolem rádia a lištu u spolujezdce, obojí je kvůli držáku vyřízlé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nasty Vloženo 7. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 7. Červenec 2008 Díky moc. Na to si netroufnu Nedokázal jsem identifikovat ani kde je co, jak říkáš, vyřízlé. Natož abych se do něčeho pustil šroubovákem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 7. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2008 Podívej se sem, to je co mi "zbylo", myslím, že to napoví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdeno77 Vloženo 7. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2008 Podívej se sem, to je co mi "zbylo", myslím, že to napoví. nic proti,ale podle fotky to vypada ze kazdy mate jine uchyceni tel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 7. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2008 Máš pravdu, mě se ten obrázek nechtěl načíst, tak jsem to ani neviděl. Tohle není origo držák, ale zdá se, že bude jen pod rámečkem rádia, lišta by měla být ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nasty Vloženo 7. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 7. Červenec 2008 Ten držák je přichycenej na plastu vedle rámečku climatronicu. Skoro se mi zdá, že bych kvůli demontáži musel rozmontovat celou palubovku, ale zatím si to raději nepřipouštím :-). Každopádně, musí pryč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 7. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2008 No hlavně aby nebyl navrtaný přímo do palubky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 8. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2008 skús uvoľniť rámček okolo navi a uvidíš... otec má tak isto a chytený na skrutke climatronicu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nasty Vloženo 9. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 Speeder: Díky, bylo to uchyceno přesně jak si psal. Demontáž šla nakonec vcelku hladce. Po držáku zůstaly jen trochu otlačené plasty, teď to vypadá jakoby rámeček špatně lícoval... no třeba se to vrátí do původního tvaru, každopádně i kdyby ne tak se nic nestane. Jednu věc jsem ale nedořešil. Z držáku vede kábl někam do útrob za climatronic, možná spíš někam níž... nepodařilo se mi přesně nahmatat kam. Nevíte někdo kde je mu konec a jak jej bezpečně odpojit? Zatím ho mám smotaný hala bala někde pod Nexusem za climatronikem. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 No ten kabel jsi odpojil v konektoru nebo ustříhl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nasty Vloženo 9. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 Odpojil jsem ho v konektoru a protáhnul do útrob přístrojovky. Začátek jsem v tý změti kabelů po hmatu nenašel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 No tak to ničemu nevadí, jen to k něčemu chytnout ať se to neklepe a nevydává zvuky a ok, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nasty Vloženo 9. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 Jo jo, to je pravda. Akorát jsem si říkal, že by to možná někdo jako komplet koupil za pár korun na Aukru nebo tady v bazaru. Proto jsem to chtěl odpojit kompletně. Ale to bych musel ještě odmontovat mikrofon, kterej je připíchlej do tapecíru na střeše a zatím nevím kudy a kam vede. Teď to nechám ale takhle. Akorát bych rád nějakou BT handsfree sadu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delf Vloženo 23. Září 2008 Sdílet Vloženo 23. Září 2008 No pokud máš origo HF sadu z výroby, což asi máš, tak by Ti stačilo vyměnit řídící jednotku HF , která již umí Bluetooth a máš to bez zbytečnýho zapojování dodatečné HF sady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 23. Září 2008 Sdílet Vloženo 23. Září 2008 Možná by se ani měnit nemusela, možná stačit přidat anténku a dokódovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.