Přejít na obsah

Jak demontovat držák telefonu?


nasty

Doporučené příspěvky

Ahoj,

mám ve své O2 držák na mobilní telefon (viz. foto). Nechci ho tam (kompletně sakumprásk celý). Zatím jsem jen tak zběžně oblížel způsob případné demontáže, ale opravdu nevím jak na to. Zvládnu to vůbec svépomocí? Jak se takový držák dává pryč?

Díky za případné rady :-)

handsfreelf0.th.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Odmontovat kastlík před spolujezdcem, povolit tu lištu (stříbrná nebo jakou máš), povolit šrouby co jsou tam, pak vycvaknout rámeček kolem rádia a povolit šrouby co drží radio na pravé straně, držák je chycen i pod ním. Rozpojit konektor.

Bude třeba nový rámeček kolem rádia a lištu u spolujezdce, obojí je kvůli držáku vyřízlé.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Speeder: Díky, bylo to uchyceno přesně jak si psal.

Demontáž šla nakonec vcelku hladce. Po držáku zůstaly jen trochu otlačené plasty, teď to vypadá jakoby rámeček špatně lícoval... no třeba se to vrátí do původního tvaru, každopádně i kdyby ne tak se nic nestane.

Jednu věc jsem ale nedořešil. Z držáku vede kábl někam do útrob za climatronic, možná spíš někam níž... nepodařilo se mi přesně nahmatat kam. Nevíte někdo kde je mu konec a jak jej bezpečně odpojit? Zatím ho mám smotaný hala bala někde pod Nexusem za climatronikem. Díky :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo jo, to je pravda. Akorát jsem si říkal, že by to možná někdo jako komplet koupil za pár korun na Aukru nebo tady v bazaru. Proto jsem to chtěl odpojit kompletně. Ale to bych musel ještě odmontovat mikrofon, kterej je připíchlej do tapecíru na střeše a zatím nevím kudy a kam vede. Teď to nechám ale takhle. Akorát bych rád nějakou BT handsfree sadu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...