Marec Vloženo 8. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2008 (editace) Mám fabii 1,4 r.v. 2000,mám origo dálku a zničeho nic jednou otvírám dálkou dveře a najednou se ozve stálí zvuk ze zadních pravých dveří od motorku jako by pořád chtěl otvírat a to trvalo asi 5 sekund,od té doby mě přestal fungovat centrál jak manuální tedy když zastrčím klíček do dveří a chci otevřít auto,nebo zamykání od řidiče tak dálkovým otvíráním.Přitom signalizace otevření a zamknutí dálkovým funguje ale dveře žádné nefungují,je komfortka na výměnu kvůli odpálení nějaké releové části nebo nějaká skrytá pojistka,jinak všechny pojistky v pojistkové skříni funkční.Přitom když si sednu do auta a chci zkusit zamknout tak nějaké relátka slyším.Mám komfortku 6Q0 959 433C.Ještě to zkusím na diagnostiku....ale asi to bude komfortka.Setkal se stím už někdo,nikde na foru jsem to nenašel. Děkuji za radu. Editováno: 8. Červenec 2008, autor: Marec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 8. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2008 To chce diagnostiku VAGem , případně i měřené hodnoty. Potom teprve dělej závěry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.