Publikováno Červenec 10, 200817 r Zdravím všetkých , snažil som sa odpoveď nájsť v niektorých tématách ale nič som nenašiel, mám otázky ohľadom Octavie I 2.0 mpi RV 2001 výb. Elegance. pri pootočení kľúča pred štartovaním sa z palubovky ozýva jemné cvakanie ako v hodinkách od sekundovej ručičky cvakanie neprestane ani po naštartovaní je to strašne jemné skoro ho nepočuť auto jazdí super len som sa chcel opýtať či je to nejaký problém. Dík.
Červenec 13, 200817 r Jj jestli je má klimatronic tak by to mohlo být ono Upraveno Červenec 13, 200817 r od olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE
Červenec 14, 200817 r Autor Ano je to Climatronic len som si myslel že to cvakanie klapiek je skor u octavie 2 , a ak su to klapky da sa ich poloha nejako resetnut? , osobne mi to ťukanie vobec nevadi pretože to ledva počujem a zistil som ze niekedy to netuka vobec.
Červenec 14, 200817 r Přes vag. Základní nastavení. Mě to občas taky ťuká, ale neřeším to. V paměti závad nemám Chybu.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.