tibor.2000 Vloženo 10. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 Zdravím všetkých , snažil som sa odpoveď nájsť v niektorých tématách ale nič som nenašiel, mám otázky ohľadom Octavie I 2.0 mpi RV 2001 výb. Elegance. pri pootočení kľúča pred štartovaním sa z palubovky ozýva jemné cvakanie ako v hodinkách od sekundovej ručičky cvakanie neprestane ani po naštartovaní je to strašne jemné skoro ho nepočuť auto jazdí super len som sa chcel opýtať či je to nejaký problém. Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albert Vloženo 13. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2008 Máš Climatronic? Podle mě to děla některá klapka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 13. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2008 (editace) Jj jestli je má klimatronic tak by to mohlo být ono Editováno: 13. Červenec 2008, autor: olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tibor.2000 Vloženo 14. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Červenec 2008 Ano je to Climatronic len som si myslel že to cvakanie klapiek je skor u octavie 2 , a ak su to klapky da sa ich poloha nejako resetnut? , osobne mi to ťukanie vobec nevadi pretože to ledva počujem a zistil som ze niekedy to netuka vobec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albert Vloženo 14. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2008 Přes vag. Základní nastavení. Mě to občas taky ťuká, ale neřeším to. V paměti závad nemám Chybu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.