Publikováno Červenec 10, 200817 r nezkoušel jste někdo předelavat madla nad dvěřma z Golfu ..... maji zpomalovací pružinku či co .... nebo neda se OII nejak upgradovat aby se ty madla vracely do zakladni polohy pomalu ? Upraveno Červenec 10, 200817 r od gosh
Červenec 11, 200817 r Stačí koupit madla z SI...ty jsou stejně spomalovací a i pogumované......Na vrakovišti 1ks/50kč.
Červenec 11, 200817 r Jj,jako starý Supík....Nevim jestli se dělaj i v černé..to fakt netušim. Můj brácha je takovej věčnej vylepšovatel a ten si je do OII už pořídil tak před půl rokem a jak jsem psal...na vrakárně 1ks/50kč.
Červenec 16, 200817 r Autor presne tak , zadny hlubsi vyznam to nema ..... ALE zkusim ty vrakoviste , karlos dik
Listopad 23, 201014 r Význam to má! Dyš ti tam budou blbnout vzádu děcka s tým, tak to nebude dělat takovej rachot
Leden 2, 201114 r do Octavie II stropni madla z Golfu V nejdou - zkousel jsem to, ale maji jiny tvar, jelikoz jsou prichycene pod jinym uhlem...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.