gosh Vloženo 10. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 (editace) nezkoušel jste někdo předelavat madla nad dvěřma z Golfu ..... maji zpomalovací pružinku či co .... nebo neda se OII nejak upgradovat aby se ty madla vracely do zakladni polohy pomalu ? Editováno: 10. Červenec 2008, autor: gosh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 11. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2008 Stačí koupit madla z SI...ty jsou stejně spomalovací a i pogumované......Na vrakovišti 1ks/50kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 11. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2008 Jako starý SUP? A jsou i černá? Sice v tom žádný hlubší význam nevidím, ale Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 11. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2008 Jj,jako starý Supík....Nevim jestli se dělaj i v černé..to fakt netušim. Můj brácha je takovej věčnej vylepšovatel a ten si je do OII už pořídil tak před půl rokem a jak jsem psal...na vrakárně 1ks/50kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gosh Vloženo 16. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 presne tak , zadny hlubsi vyznam to nema ..... ALE zkusim ty vrakoviste , karlos dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panTvorstva Vloženo 23. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2010 Význam to má! Dyš ti tam budou blbnout vzádu děcka s tým, tak to nebude dělat takovej rachot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DRYVER Vloženo 2. leden 2011 Sdílet Vloženo 2. leden 2011 do Octavie II stropni madla z Golfu V nejdou - zkousel jsem to, ale maji jiny tvar, jelikoz jsou prichycene pod jinym uhlem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.