SnakeBR Vloženo 11. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2008 Nazdaž chlapi. Mam takyto problemik. Idem rano na aute a zacne mi nieco od motora strasne hucat, vyradim kvalt a stale...ako som pridal otacky hucalo viac....tak som vypol motor, nastartoval znova,prestalo tak som siel dalej....a dnes naobed to iste, zacalo hucat a potom nieco riadne jeblo ale motor vsetko islo OK, hned som zasiel do servisu a povedali mi ze mi odisla klima, konkretne kompresor.... a povedali mi ze jedine riesenie nova klima, ktora stoji 20 000.... Neni nejake ine riesenie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 11. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2008 je,starší kompresor okolo 2-3000.Hledej v inzerci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jl241 Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 Mám taký menší problém s climatronikom a to že mi vo vozidle udržuje teplotu o 4 stupne vyššiu než je požadovaná. Je jedno či climatronic beží na režim Auto alebo Econ. Vie mi niekto poradiť čo mám skontrolovať? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jl241 Vloženo 24. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2008 Neviem, môže byť vadné čidlo slnečného svitu, alebo sa mohlo uvoľniť? Alebo môže byť nejaký problém s teplomerom v climatroniku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel Čížek Vloženo 26. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2008 Mám taký menší problém s climatronikom a to že mi vo vozidle udržuje teplotu o 4 stupne vyššiu než je požadovaná. Je jedno či climatronic beží na režim Auto alebo Econ. Vie mi niekto poradiť čo mám skontrolovať? Vrežimu econ je vypnutý kompresor tudíž nechladí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jl241 Vloženo 26. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2008 Áno, to mi je jasné ale myslel som tým ak je vonku napr. 10st C a ja si na ECON navolím 22st tak mi udržiava 26st. To isté je v režime AUTO ak je teplota vonku napr. 29st a ja si navolím 20 tak vo vozidle mám 24. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huskye Vloženo 17. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2010 Nazdaž chlapi. Mam takyto problemik. Idem rano na aute a zacne mi nieco od motora strasne hucat, vyradim kvalt a stale...ako som pridal otacky hucalo viac....tak som vypol motor, nastartoval znova,prestalo tak som siel dalej....a dnes naobed to iste, zacalo hucat a potom nieco riadne jeblo ale motor vsetko islo OK, hned som zasiel do servisu a povedali mi ze mi odisla klima, konkretne kompresor.... a povedali mi ze jedine riesenie nova klima, ktora stoji 20 000.... Neni nejake ine riesenie? Ahoj, taky mi při zaplé klimě strašně řve, tak jí mám raději vypnutou (mám jen manuální). Ale pořád funguje, v servise říkali, že odchází ložisko klimakompresoru. Nevíte někdo, zda se dá vyměnit jen to ložisko, nebo to nějak zachránit? Měnit celý kompresor se mi kvůli ceně moc nechce, navíc mi to přijde líto, když kompresor zatím jde, je to jen o ložisku a to mi laicky přijde jako vyměnitelné... Případně kolik by vyšel repas? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.