Publikováno Červenec 13, 200817 r dobry vecer mam dotaz pred cassem mi prasklo zadni prasatko a kapalina me postrikala buben a taky asi cidlo abs na zadnim bubnu tak sem koupil nove vymenil a vse fungovalo dobre,az do ted ted se mi rozvitila kontrolka abs a abs nefunguje zajma ji me rady jak zpravit tuto zavadu jesi jen vycistit bubny a cim dekuju za vsechny rady
Červenec 13, 200817 r zajedˇ na vag,nějakou chybu to tam vyhodí.. mě občas hodí jedno přední kolo,taky se rozsvítí kontrolka a abs nefunguje,ale za chvíli po vypnutí klíčku zase jede.. pak to mám v pamět závad jako sporadická závada na čidle. udělá to tak 1 za 3 měsíce,tak na to zatím kašlu
Červenec 22, 200817 r Autor njn no kdyz me to sviti prave porad to je to divny a kdzy to vymazu ze zavad tak si taky asi nijak nepomuzu ne a kdyz vycistim ty ozubeny kola vzadu na naboji a asi je tam i nejaky cidlo tak to cely ocistit a bude to ok co myslite nebo je to neco vaznejsihi
Červenec 24, 200817 r Mel jsem podobny prbl.urcite zajed prvne na VAG.Ja byl pro jistotu ve dvou servisech Skoda.Nic za to nechteli.Muzou ti tam zkusit vymazat chyby a uvidis.Kdyz tak ti presne reknou ktery cidlo je v haji.Po pripade vedeni k nemu.To cidlo je jen vinuti na permanentnim magnetu na kterym se vytvari napeti a jak kolem toho cidla kmitaji ty okynka tak se to napeti meni a jednotka to vyhodnocuje.Odpoj ten konektor od cidla a melo by mit cca 1Kohm odpor.Jestli ho budes menit ,priprav si malej ostrej majzlik nebo sroubovak a kladivo a vrtacku.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.