Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

dobry vecer mam dotaz pred cassem mi prasklo zadni prasatko a kapalina me postrikala buben a taky asi cidlo abs na zadnim bubnu tak sem koupil nove vymenil a vse fungovalo dobre,az do ted ted se mi rozvitila kontrolka abs a abs nefunguje zajma ji me rady jak zpravit tuto zavadu jesi jen vycistit bubny a cim dekuju za vsechny rady

zajedˇ na vag,nějakou chybu to tam vyhodí.. mě občas hodí jedno přední kolo,taky se rozsvítí kontrolka a abs nefunguje,ale za chvíli po vypnutí klíčku zase jede.. pak to mám v pamět závad jako sporadická závada na čidle. udělá to tak 1 za 3 měsíce,tak na to zatím kašlu

• 2 týdny později...
  • Autor

njn no kdyz me to sviti prave porad to je to divny a kdzy to vymazu ze zavad tak si taky asi nijak nepomuzu ne a kdyz vycistim ty ozubeny kola vzadu na naboji a asi je tam i nejaky cidlo tak to cely ocistit a bude to ok co myslite nebo je to neco vaznejsihi

Dej to na VAG, to je první co musíš udělat, ten už ti ukáže co tomu je.

Mel jsem podobny prbl.urcite zajed prvne na VAG.Ja byl pro jistotu ve dvou servisech Skoda.Nic za to nechteli.Muzou ti tam zkusit vymazat chyby a uvidis.Kdyz tak ti presne reknou ktery cidlo je v haji.Po pripade vedeni k nemu.To cidlo je jen vinuti na permanentnim magnetu na kterym se vytvari napeti a jak kolem toho cidla kmitaji ty okynka tak se to napeti meni a jednotka to vyhodnocuje.Odpoj ten konektor od cidla a melo by mit cca 1Kohm odpor.Jestli ho budes menit ,priprav si malej ostrej majzlik nebo sroubovak a kladivo a vrtacku.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.