Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

dobry vecer mam dotaz pred cassem mi prasklo zadni prasatko a kapalina me postrikala buben a taky asi cidlo abs na zadnim bubnu tak sem koupil nove vymenil a vse fungovalo dobre,az do ted ted se mi rozvitila kontrolka abs a abs nefunguje zajma ji me rady jak zpravit tuto zavadu jesi jen vycistit bubny a cim dekuju za vsechny rady

Vloženo

zajedˇ na vag,nějakou chybu to tam vyhodí.. mě občas hodí jedno přední kolo,taky se rozsvítí kontrolka a abs nefunguje,ale za chvíli po vypnutí klíčku zase jede.. pak to mám v pamět závad jako sporadická závada na čidle. udělá to tak 1 za 3 měsíce,tak na to zatím kašlu

• o 2 týdny později...
Vloženo

njn no kdyz me to sviti prave porad to je to divny a kdzy to vymazu ze zavad tak si taky asi nijak nepomuzu ne a kdyz vycistim ty ozubeny kola vzadu na naboji a asi je tam i nejaky cidlo tak to cely ocistit a bude to ok co myslite nebo je to neco vaznejsihi

Vloženo

Mel jsem podobny prbl.urcite zajed prvne na VAG.Ja byl pro jistotu ve dvou servisech Skoda.Nic za to nechteli.Muzou ti tam zkusit vymazat chyby a uvidis.Kdyz tak ti presne reknou ktery cidlo je v haji.Po pripade vedeni k nemu.To cidlo je jen vinuti na permanentnim magnetu na kterym se vytvari napeti a jak kolem toho cidla kmitaji ty okynka tak se to napeti meni a jednotka to vyhodnocuje.Odpoj ten konektor od cidla a melo by mit cca 1Kohm odpor.Jestli ho budes menit ,priprav si malej ostrej majzlik nebo sroubovak a kladivo a vrtacku.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...