l79 Vloženo 14. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2008 (editace) Dobrý den,nedávno shodou okolností po návštěvě servisu,kde jsem byl kvůli lakování nárazníku,mi začalo "co si" drnčet v motoru při cca 1200 ot/min hlavně při poklesu otáček to bylo znatelně slyšitet.Sám jsem to zkoušel vysledovat co to vybruje.Při otevření kapoty jsem slyšel podivný zvuk plastů nad motorem,proto jsem je poklepal a přestalo to.Navíc nebyl čas,bylo to za tmy.Nicméně to za chvíli začlo dělat znovu.Proto jsem neváhal a servis navštívil znovu,bylo mi sděleno,že to dělá plast sání a shodou okolností se to projevilo po návštěvě u nich.Prý to dělá více autům,je to prý nějak nedokonale vymyšlené .Proto na to koukli a opět to přestalo.Nicméně po ujetí cca 400 km je to tu zas.V servisu mi tvrdí,že když se to vymění za nový plast,že to bude po chvíli dělat znovu,ale mám dojet a kouknou na to.Auto mám ještě v záruce tak bych to chtěl vychytat před skončením záruky.Má s tím někdo zkušenosti? Díky Editováno: 14. Červenec 2008, autor: l79 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 14. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2008 (editace) ...ano, mne to robilo. búcha sa celá tá časť nasávania vzduchu o ten hliníkový blok ventilátora na chladiči. celé to potrubie aj s vzduchovým filtrom totiž drží len na 4 šrúboch v prednej maske. Dvakrát mi už doťahovali šrúby a pomohlo to vždy, možno ešte pomôže strčiť niečo medzi teleso ventilátora a vzduchové vedenie Editováno: 14. Červenec 2008, autor: Speeder Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.