filip-megane97 Vloženo 14. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2008 Ahojte, Zajímalo by mě zdali máte někdo zkušenosti s výměnou karbce na Taz 1500 kat, je tam SEDR 32, no a rád bych vedel jaké mozné karburátory tam můžu dát tak abych nemusel nijak upravovat potrubí. Můj záměr je nějakým způsobem snížit spotřebu protože je to nesnesitelné... do těch 12 litrů se vlezu no ale i tak.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthes Vloženo 14. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2008 No priruba je normalni jako na skodovku ze? Pokud jo tak muzes zkusit jakykoli karbec ze skodovky, zigula nebo udajne i polskyho fiatku (splasene veverky). Ale pokud das karbec na mensi objem motoru, tak se ti spotreba naopak zvedne, protoze na to budes muset vic slapat ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filip-megane97 Vloženo 14. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Červenec 2008 No podle mě je to stejné kokal jsem tady na foru a do 120 se taky daval sedr 32 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthes Vloženo 14. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2008 A k cemu to auto pouzivate doma? Jen tak obcas pro neco dojet nebo kazdodenni prace? Ja se obavam ze spotrebu se nepovede prilis srazit. On ten motor neni zadny zazrak a pokud se da horsi karbec tak to bude zrat jeste vic. Kazdopadne je potreba mit vse v poradku ... aby se nezadiraly brzdy a tak podobne. Jaka je vubec normalni spotreba dana vyrobcem? http://skoda.panda.cz/forum/index.php tady se asi najde vice lidi co tomu rozumi ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filip-megane97 Vloženo 15. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. Červenec 2008 Je to bývalý pohřebák předělaný na karavan(rybářské auto), s autem se dá jezdit za deset ale tusím ze výrobce písneco kolem 12 (kominovaná), jasne ale je to strasný nepoměr já mám 1,6 a průměrnou spotřebu podle pal.pc mám 6,3l/100km o proti tomu tazu (1,5) je to masakr.... ja vim technologie výroby se nedá srovnávat.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthes Vloženo 15. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2008 To je tezke no ja se obavam ze ten motor v tomhle aute nebude zrat mene. Ani tak nejde o technologii vyroby, ale o koncepci ... Zkus to nase skoda forum jak sem daval vyse link, ale nevim nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filip-megane97 Vloženo 15. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. Červenec 2008 Ok dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.