allright Vloženo 14. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2008 Máte někdo na kombíku pouze příčníky bez hagusů? Popř. napište typ a zkušenosti. Nechce se mi investovat do hagusů, protože celý ten systém i s příčníky vyjde na 12.000,-. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mode Vloženo 15. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2008 Máte někdo na kombíku pouze příčníky bez hagusů? Popř. napište typ a zkušenosti. Nechce se mi investovat do hagusů, protože celý ten systém i s příčníky vyjde na 12.000,-. Mám JETBAG ("B"-čko THULE), stáli cca 3,5tis, som spokojný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paaja Vloženo 15. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2008 Mám HAKRa a jsem s ním spokojený , cena okolo 2000 Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 15. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2008 Máte někdo na kombíku pouze příčníky bez hagusů? Popř. napište typ a zkušenosti. Nechce se mi investovat do hagusů, protože celý ten systém i s příčníky vyjde na 12.000,-. No ono taky hlavně záleží, jak často a co chceš na střeše vozit......jasně, že víc jak 75 kg to nemůže být, ale když budeš vozit na střeše něco...tzv. pořád, vyplatí se investice do hagusů.....jinak samotný hagusy stojí 5 000,-Kč / na FII, ale to je asi stejný jako FI /a nakonec i auto líp vypadá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.