allright Vloženo 14. Červenec 2008 Vloženo 14. Červenec 2008 Máte někdo na kombíku pouze příčníky bez hagusů? Popř. napište typ a zkušenosti. Nechce se mi investovat do hagusů, protože celý ten systém i s příčníky vyjde na 12.000,-. Citovat
mode Vloženo 15. Červenec 2008 Vloženo 15. Červenec 2008 Máte někdo na kombíku pouze příčníky bez hagusů? Popř. napište typ a zkušenosti. Nechce se mi investovat do hagusů, protože celý ten systém i s příčníky vyjde na 12.000,-. Mám JETBAG ("B"-čko THULE), stáli cca 3,5tis, som spokojný Citovat
paaja Vloženo 15. Červenec 2008 Vloženo 15. Červenec 2008 Mám HAKRa a jsem s ním spokojený , cena okolo 2000 Kč Citovat
Marek Vloženo 15. Červenec 2008 Vloženo 15. Červenec 2008 Máte někdo na kombíku pouze příčníky bez hagusů? Popř. napište typ a zkušenosti. Nechce se mi investovat do hagusů, protože celý ten systém i s příčníky vyjde na 12.000,-. No ono taky hlavně záleží, jak často a co chceš na střeše vozit......jasně, že víc jak 75 kg to nemůže být, ale když budeš vozit na střeše něco...tzv. pořád, vyplatí se investice do hagusů.....jinak samotný hagusy stojí 5 000,-Kč / na FII, ale to je asi stejný jako FI /a nakonec i auto líp vypadá Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.