Přejít na obsah

odpojeny lanko zadnich dveri, ale dvere zamcene...

Doporučené příspěvky

Vloženo

vypadla mi rucicka lanka k vnitrni klice u pravych zadnich dveri na O1 Combi (hrabali se v tom v jednom "servisu", kdyz mi na rychlo delali stahovacku a myslim, ze to tam nasadili opacne - proto to tak rychle a jednoduse vypadlo) - cejtil jsem to v ruce, kdyz se to stalo. coz o to - sundam tapec, nahodim zpet a je to...

...ale asi se tam nejak sprajclo/zamotalo to lanko a dvere nejdou otevrit ani zvenku. co s tim??? k tomu mechanismu se ted vubec nejde dostat.

teda... :)) asi jde, a tak vas chci poprosit o radu... urcite to bude nejaka drobnost, co me nenapadla.

Vloženo

Včera jsem dělal přesně to stejný, blbě jsem nasadil lanko k otevírání a nešlo otevřít zvenčí ani zevnitř, takže budeš muset sundat plast na B-sloupku, vyklopit sedačku a sundat plast na zadním podběhu a ještě trošku násilím vytáhnout pirelku, potom už se dostaneš ke všem šroubkům co drží tapecírunk a až ho sundáš tak uvidíš co tomu je, možná to bude vypadlý a nebo taky blbě nasazený. Ještě se v návodech podívej kde všude jsou šrouby co drží tapec.

Vloženo

to nic moc, no... tapec jsem sundaval uz parkrat, takze vim, kde jsou srouby. Ale tak z okoli se mi k tomu teda vubec nechce... hlavne ty spodni mi nejdou do hlavy, jak nim. nejde se tam jeste dostat pres kliku zvenku??? (jen otevrit dvere, kdyz je auto centralem odemceny...)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...