Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Rád bych znal vaše názory... Přitelkyně se rozhodla koupit si nějake vozítko, tak řešíme co :help: .. Rozhoduje se mezi fabkou, peugoetem 206, možná nějaký renault. Napadá vás ještě něco?

Jde o to kolik na to má peněz, pak si můžeš vybírat už konkrétněji...

• Autor

JJ, no něco do těch 120 000 - 130 000. Jde mi spíše o to jaký motor... Jaké máte zkušenosti. Jestli ji to dovezu z Německa (třeba trochu "ťuknuté" na blatník a pak si to opravím) o to nejde... spíše ty zkušenosti... Přece jen známi mají ve většině případu něco od škody (ať už to je falicie, fabka nebo octa) ale neznám snad nikoho kdo by měl renaulta nebo peugeota...

Upraveno od Tazyy

A ještě krátká vs. kombi?

A co motorizace? A hlavně jak často a na jakou dálku bude jezdit......

• Autor

Spiš něco menšího... Bude jezdit většinou město, tudíž čím nejmenší spotřeba...

Upraveno od Tazyy

Já osobně ..naprostá spojenost s předchozí FI.....spotřeba dle jízd okolo 6-6,5 l/100km obsah 1,2 HTP 47kW....a cenově se pohybují v jejich možnostech.....samo, že asi při dotažení z Německa to bude levnější....ale do bouračky bych nešel...jdi po servisovaným voze /serviska/.-.....pak máš alespoň jistotu, že se o to auto někdo staral, a mělo by sloužit bez "problémů" ještě nějaký čas......

A prolez tady na foru BAZAR...občas tu někdo něco prodává...

Upraveno od Marek

• Autor

Na bazar koukám pořád. Ale ty ceny u nás mi příjdou trochu navýšené... Ještě mě teď napadlo že nexus tahá auta z německa, tak snad on by se tam taky mohl poohlednout. K těm bouračkám: Známy si přivezl fabku 1.4 mpi v automatu a naprostá spokojenost... To jsi jezdil město? Navíc s tím bude jezdit žena, takže předpokládám, že spotřeba něco poroste...

Z 70% město....a je jasný že je bouraný a bouraný auto.....ale když se zaměříš na auta se serviskou...tam je "jistota" že se Ti hned "nerozbije"

• Autor

Chtělo by to asi najít nějakou fabku ťuklou na předek se serviskou a nejlíp po důchodci :D

No zrovna ťuklej předek....záleží jak moc....já bych do bouračky nešel....nikdy nevíš...

• Autor

Já si pod pojmem ťuklej předek představuju trochu prohnutý nárazník.... :D

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.