Tazyy Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 Rád bych znal vaše názory... Přitelkyně se rozhodla koupit si nějake vozítko, tak řešíme co .. Rozhoduje se mezi fabkou, peugoetem 206, možná nějaký renault. Napadá vás ještě něco? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 Jde o to kolik na to má peněz, pak si můžeš vybírat už konkrétněji... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazyy Vloženo 16. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 (editace) JJ, no něco do těch 120 000 - 130 000. Jde mi spíše o to jaký motor... Jaké máte zkušenosti. Jestli ji to dovezu z Německa (třeba trochu "ťuknuté" na blatník a pak si to opravím) o to nejde... spíše ty zkušenosti... Přece jen známi mají ve většině případu něco od škody (ať už to je falicie, fabka nebo octa) ale neznám snad nikoho kdo by měl renaulta nebo peugeota... Editováno: 16. Červenec 2008, autor: Tazyy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 A ještě krátká vs. kombi? A co motorizace? A hlavně jak často a na jakou dálku bude jezdit...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazyy Vloženo 16. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 (editace) Spiš něco menšího... Bude jezdit většinou město, tudíž čím nejmenší spotřeba... Editováno: 16. Červenec 2008, autor: Tazyy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 (editace) Já osobně ..naprostá spojenost s předchozí FI.....spotřeba dle jízd okolo 6-6,5 l/100km obsah 1,2 HTP 47kW....a cenově se pohybují v jejich možnostech.....samo, že asi při dotažení z Německa to bude levnější....ale do bouračky bych nešel...jdi po servisovaným voze /serviska/.-.....pak máš alespoň jistotu, že se o to auto někdo staral, a mělo by sloužit bez "problémů" ještě nějaký čas...... A prolez tady na foru BAZAR...občas tu někdo něco prodává... Editováno: 16. Červenec 2008, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazyy Vloženo 16. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 Na bazar koukám pořád. Ale ty ceny u nás mi příjdou trochu navýšené... Ještě mě teď napadlo že nexus tahá auta z německa, tak snad on by se tam taky mohl poohlednout. K těm bouračkám: Známy si přivezl fabku 1.4 mpi v automatu a naprostá spokojenost... To jsi jezdil město? Navíc s tím bude jezdit žena, takže předpokládám, že spotřeba něco poroste... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 Z 70% město....a je jasný že je bouraný a bouraný auto.....ale když se zaměříš na auta se serviskou...tam je "jistota" že se Ti hned "nerozbije" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazyy Vloženo 17. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 Chtělo by to asi najít nějakou fabku ťuklou na předek se serviskou a nejlíp po důchodci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 No zrovna ťuklej předek....záleží jak moc....já bych do bouračky nešel....nikdy nevíš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazyy Vloženo 17. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 Já si pod pojmem ťuklej předek představuju trochu prohnutý nárazník.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.