Mustafa Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 Tak taky přidám něco, co mě v poslední době zaujalo. Kluci se s tim nepářou. Nejúžasnější moment z celýho videa mi příjde v 1:18, to je prostě paráda jak se nenechal. VIDEO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 Mazec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 Tomu říkám závody....šlapali do doho všichni jako blázni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 jo jo paraada. lepsie ako formula Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 tohle by měly dávat v televizi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
traveller Vloženo 18. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2008 Supr - a dobře zapálený komentátor :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mustafa Vloženo 18. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Červenec 2008 Tak pro velkej uspěch ještě jedno video z ostrovů VIDEO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 18. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2008 Tak to je taky brutus. To jsou závody. paráda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 18. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2008 Tak to druhý video nemá chybu . Zajímalo by mě jestli tam jsou vůbec nějaký pravidla... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.