Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

PRVNI CESTINA NA VAG-COM 409.1 !!!! nekompletní test1

Doporučené odpovědi

No ale jestli vyloženě paseš po Vag tachu v češtině,tak mám poslední verzi 3.0 v češtině a není jen tohle co bych měl v CZ.......... ale jak píše Vaša,nic není zadarmo..ty programy si klidně stáhni,ale bez příslušnýho kabelu ti to je k ničemu..

Upraveno od juke.box

a není lepší někomu dát to 500,- aby ti jej zjistil ?

když máš díru v zubu taky si to neodvrtáš sám a nezalepíš sádrou z drogérky ne ???

:D dobrej priklad. Diky za tu nabidku programu,ale uz jich mam vazne moc a moc, a asi teda na nic.Tak neni duvod si brat nekde dalsi.Je ten KKL kabel teda k necemu?:) Urcite mi neni lito nekomu dat pak za tu praci penize. Je to spis tim, ze do toho proste nevidim, nedelam.Sam budu potrebovat nekoho si pak pohrat s klicema. Je to pro me v myho pohledu program a kus kabelu, jako treba k fotaku. Je to jen jako mala vyzva, to zkusit vycist sam,ale zacinam verit, ze to proste nejde :D

KKL je dobrej na diagnostiku (kodování, přispůsobení, čtení chyb) u "neCAN" aut. (auta platformou do roku cca 2005) OI, GIV, FI, Passat B5,5 , Audi A2/3/6 a starší

můžeš pak zkusit programátor

rozdělat budíky, vypájet eeprom, dát do programátoru, vyčíst obsah a pak bud programem zjistit potřebné a nebo se naučit (tato věc je ZDARMA ) číst v hexa soustavě

kdisi to pro mě byla jediná dostupná možnost a hodněkrát jediný řešení

Upraveno od Vaša

to je v pohode, ja mam babu starou ,98 octu. Uvidime, az mi kabel prijde. Je to kabel modrej a skoro zadarmo. Cinan snad za 170 z ebaye. Samo zadnej zazrak, a i kdyby nesel, nemuzu se divit :D Kazdopadne, ten pin bych chtel sam sobe vycist) Zatim nevim ani, jak ( jak klicek atd.) a kam se strka, kde je zasuvka(vag tacho ma snad fota umisteni zasuvek). Jsem proste lamka a diky za par odpovedi a reakci ted. Fakt ale od otoh necekam zazraky,nadruhou stranu, ze musi bejt soft, pripadne nejakej figl, jak z toho kabelu neco i uzitecnyho dostat.

UCIT se urcite zaklad,ale vzheldem k tomu ze vazne s tim neplanuju (radsi) ddelat psi kusy, tak se nebudu poustet do zadnych vetsich akci. To pajeni uz urcite je :D

Upraveno od jartoo

zas na druhou stranu čím mín umí kabel tím mín s tím uživatel pokazí

a opravovat tyhle věci je o hodně složitější

s mym stestim radeji ani nemyslim na to ,co bude) HOld pak necham max nekoho vydelat, a sam si priste rozmyslim co se chci naucit:D

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.