juke.box Vloženo 20. Únor 2011 Sdílet Vloženo 20. Únor 2011 (editace) No ale jestli vyloženě paseš po Vag tachu v češtině,tak mám poslední verzi 3.0 v češtině a není jen tohle co bych měl v CZ.......... ale jak píše Vaša,nic není zadarmo..ty programy si klidně stáhni,ale bez příslušnýho kabelu ti to je k ničemu.. Editováno: 20. Únor 2011, autor: juke.box Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 20. Únor 2011 Sdílet Vloženo 20. Únor 2011 a není lepší někomu dát to 500,- aby ti jej zjistil ? když máš díru v zubu taky si to neodvrtáš sám a nezalepíš sádrou z drogérky ne ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartoo Vloženo 20. Únor 2011 Sdílet Vloženo 20. Únor 2011 dobrej priklad. Diky za tu nabidku programu,ale uz jich mam vazne moc a moc, a asi teda na nic.Tak neni duvod si brat nekde dalsi.Je ten KKL kabel teda k necemu? Urcite mi neni lito nekomu dat pak za tu praci penize. Je to spis tim, ze do toho proste nevidim, nedelam.Sam budu potrebovat nekoho si pak pohrat s klicema. Je to pro me v myho pohledu program a kus kabelu, jako treba k fotaku. Je to jen jako mala vyzva, to zkusit vycist sam,ale zacinam verit, ze to proste nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 20. Únor 2011 Sdílet Vloženo 20. Únor 2011 (editace) KKL je dobrej na diagnostiku (kodování, přispůsobení, čtení chyb) u "neCAN" aut. (auta platformou do roku cca 2005) OI, GIV, FI, Passat B5,5 , Audi A2/3/6 a starší můžeš pak zkusit programátor rozdělat budíky, vypájet eeprom, dát do programátoru, vyčíst obsah a pak bud programem zjistit potřebné a nebo se naučit (tato věc je ZDARMA ) číst v hexa soustavě kdisi to pro mě byla jediná dostupná možnost a hodněkrát jediný řešení Editováno: 20. Únor 2011, autor: Vaša Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartoo Vloženo 20. Únor 2011 Sdílet Vloženo 20. Únor 2011 (editace) to je v pohode, ja mam babu starou ,98 octu. Uvidime, az mi kabel prijde. Je to kabel modrej a skoro zadarmo. Cinan snad za 170 z ebaye. Samo zadnej zazrak, a i kdyby nesel, nemuzu se divit Kazdopadne, ten pin bych chtel sam sobe vycist) Zatim nevim ani, jak ( jak klicek atd.) a kam se strka, kde je zasuvka(vag tacho ma snad fota umisteni zasuvek). Jsem proste lamka a diky za par odpovedi a reakci ted. Fakt ale od otoh necekam zazraky,nadruhou stranu, ze musi bejt soft, pripadne nejakej figl, jak z toho kabelu neco i uzitecnyho dostat. UCIT se urcite zaklad,ale vzheldem k tomu ze vazne s tim neplanuju (radsi) ddelat psi kusy, tak se nebudu poustet do zadnych vetsich akci. To pajeni uz urcite je Editováno: 20. Únor 2011, autor: jartoo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 20. Únor 2011 Sdílet Vloženo 20. Únor 2011 zas na druhou stranu čím mín umí kabel tím mín s tím uživatel pokazí a opravovat tyhle věci je o hodně složitější Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartoo Vloženo 20. Únor 2011 Sdílet Vloženo 20. Únor 2011 s mym stestim radeji ani nemyslim na to ,co bude) HOld pak necham max nekoho vydelat, a sam si priste rozmyslim co se chci naucit:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.