Publikováno Červenec 18, 200817 r Ahoj, mám uvolněný plast, který je u řemeniček.... plast na nosníku tuším, na fotkách je to doufám jasný ... když jedu rychleji a doleva, plast se opírá o řemeničky a dochází k broušení, drnčení plastu... nacvaknout mi to tam nějak nejde, jak to opravit ? vyměnit celý nebo sundat kolo, a porovnat plasty boční ??? díkec
Červenec 18, 200817 r Autor sundej ho,nahrej,vyhni ho(mozna nemusis ani sundavat)ty mas auto z Italie? Jak se k němu dostanu ? sundám spodní plech, pak boční vnější a jsem u bočného vnitřního ???? nebo ten boční je jeden kus... jinak auto je z Francijéééééééééé
Červenec 18, 200817 r de to poznat plech sundavat nemusis povolis pouze ty bocni sroubky a tu ledvinku co jde do narazniku samozrejme kdyz sundas ten plech tak to bude jednodusi
Červenec 18, 200817 r Hele to je ta ochrana proti podjetí klínového řemene že? Asi bych to zkusil sundat, srovnat a namontovat.
Červenec 19, 200817 r Autor v pohodě, jak mě skončí neschopneka, hodím auto na hever, shodím kolo a bude operace, díkec ....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.