Jurajus Vloženo 18. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2008 Ahoj. Nemohl by mi někdo portadit, kde koupit jenom lanko na ovládání bederní opěrky v sedačce? Nechce se mi kupovat celá sada na opravu, když potřebuji pouze lanko. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 18. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2008 obi,baumax nebo prostě železářství,pokud víš průměr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marvel Vloženo 18. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2008 Ahoj. Nemohl by mi někdo portadit, kde koupit jenom lanko na ovládání bederní opěrky v sedačce? Nechce se mi kupovat celá sada na opravu, když potřebuji pouze lanko. Díky Ahoj, teď jsem to taky řešil a jel jsem rovnou do cyklosportu. Výdaje na opravu 50 kč a cca 30 min práce.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jurajus Vloženo 19. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 19. Červenec 2008 Jo tak to zkusím. Myslel jsem, že to usí být něco origo, jako to je skoro se vším náhradním. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.