ribac Vloženo 19. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2008 Ahoj, mám 2 problémy" 1.Od včerejška mi nesvítí přední světlomety.Když dávám spínač do třetí polohy,rožnou se jen potkávačky ,podsvícení palubovky,ale hlavní světlomety ne,ani nesvítí kontrolka světel.Může to být tím vypínačem?? 2.Nesvítilo mně 1 obrysové světlo nad poznávací značkou,tož jsem jí chtěl vyměnit.V okamžiku,kdy jsem vydělával žárovku,celá ta objímka zajela dovnitř.Teď budu muset asi rozdělat zadek,abych se k objímce dostal.Stalo se to už někomu?? Díky moc za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 19. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2008 1) Zkontroluj si pojistky a pokud jsou v pořádku, tak by to mohl být špatný ten spínač. 2) Když jsem měnil žárovku nad SPZ, tak se mi taky stalo, že mi ta objímka zajela dovnitř. Tak jsem sundal ten plast na kufrových dveří a nasadil objímku zpět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ribac Vloženo 20. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 20. Červenec 2008 Tak jsem zkontroloval pojistky. Myslím že jsem vyloučil i to,že by chyba byla v páčce,zkusil jsem při vypnutém spínači dát páčku doleva a doprava a pokaždé daná strana svítila(obrysovka). Takže to bude asi tím otočným spínačem na světla.Nevíte někdo výr.číslo?? dÍKY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ribac Vloženo 20. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 20. Červenec 2008 Prosím nezná někdo číslo spínače světel?? Tak jsem zkontroloval pojistky.Myslím že jsem vyloučil i to,že by chyba byla v páčce,zkusil jsem při vypnutém spínači dát páčku doleva a doprava a pokaždé daná strana svítila(obrysovka). Takže to bude asi tím otočným spínačem na světla.Nevíte někdo výr.číslo?? dÍKY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.