Invius Vloženo 20. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2008 Zdar borci, koupil jsem si autorádio pioneer a trochu se mi zdá, že příjem radiových vln je horší, než u předchozího panasonicu. Mýlím se snad, když řeknu, že příjem závisí na anténě, nikoliv na rádiu ? A taky se mi zdálo, že vše bylo připojeno tak, jak má- tedy alespoň si to myslím. NEVÍTE, ČÍM BY TO MOHLO BÝT? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 20. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2008 no prijem podla mna zavisi aj od radia. Mas tam fantomoví napajac antenneho zosilovaca??? Ak nie tak pohladaj v inych temach sa to riesilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mil4n Vloženo 20. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2008 Jako danone - pokud nemas fantomove napajeni anteny, je to prave ten problem: http://www.prohifi.cz/autoradia-prislusens...apajeni-mini-e3 A na prijmu radia na radiu samozrejme zalezi, a moc! Mohou tam byt diametralni rozdily Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
turanec Vloženo 29. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 no ja mám ten samej probllém. u předchozího auta pioneer no problem 100% kvalita příjmu aj zvuku tak sem se rozhodl do octy znova koupit pioneer a mam ten samej problém.měnil jsem i anténu, protože sem si myslel že to bude ní. a pořád stejný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanley78 Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 Já jsem se po dvou letech, co jsem koupil Octávku tady na fóru dočetl o nějakém "Anténním adaptéru alias fantomovém napájení". Celé dva roky mě štvalo, že původní origo rádio hrálo výborně a moje rádio nenaladí skoro nic. Tak jsem teď koupil a zapojil ten adaptér a ejhle, je po problému. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BEDUIN Vloženo 3. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2008 Tiež som mal tento problém, že som chytil iba 1 - 2 stanice na radiu. Dočítal som sa o tom "fantomovem napájaní" teda separátor napájania zosilovača antény. Ked som to tam nahodil, tak mam staníc plnu prdel a super príjem Kúpil som ho z www.tme.cz ZRS-SA-2 Anténní oddělovač ISO úhlový, VW,Audi,Seat,Škoda Ceny netto [CZK]: 57.71 hraje to teraz super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 3. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2008 jen doplním, že MR97 a 98 nepotřebují napáješ, mají extra napájecí drát až do antény Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 4. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2008 to rolbař: přesně tak jak říkáš, mám octu z roku 98 a ten káblík do antény tam mám, ale dal jsem tam ten fantom, protože mi nepasovala ta origo koncovka, co se strká do rádia (mám rádio Pioneer deh-2920mp) a funguje to stejně, jako kdybych to napájel tím káblíkem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adler Vloženo 10. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 Tak ja mam opacnou zkusenost ... stanice me stare radio chytalio blbe ted sem daval novejsiho clariona a s fantomem ani zaprd nic nenaladil tak sem ho odpojil a pohodka chytam vse.. akorat nevim jak je to mozny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 já mám totiž pocit, že Clarion má napájení zesilovače po anténě, takže ten fantom ho odfiltruje a ven nic nejde, ale toto musí někdo potvrdit, je to jen doměnka, Clariony moc neznám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plynař Vloženo 23. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2008 Jako danone - pokud nemas fantomove napajeni anteny, je to prave ten problem:http://www.prohifi.cz/autoradia-prislusens...apajeni-mini-e3 A na prijmu radia na radiu samozrejme zalezi, a moc! Mohou tam byt diametralni rozdily Kde se zapojuje ten káblik? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mairek Vloženo 23. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2008 jen doplním, že MR97 a 98 nepotřebují napáješ, mají extra napájecí drát až do antény Já mám r.v. 98, ale teď si vůbec nevybavím, jestli tam mám nějaký kábel navíc...jestli ho najdu, kam se to zapojí? Já tomu elektro nerozumím ani za mák...a pokud bych musel kupovat toho fantoma, tak ten se zapojí jak a kam? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 23. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2008 zapojis to na kabel vychadzajuci z radia s oznacenim system remute control pokial si dobre pametam ak mas voltmeter ta si vyskusaj na ktorom kabliku ti po zapnuti radia stupne z 0 na 12V a po vypnuti klesne zas na 0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BEDUIN Vloženo 23. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2008 (editace) Tu mas zapojenie toho konektora a fantom zapojis tam ako je nakreslena ta antena, teda na pin č. 5. Zapojis tam ten kablik ktory trci z fantomu. Ak mas od antena tahany koaxialny + kablik tak na ten pin 5 zapojis ten kablik co ide s koaxom http://www.skodaoctavia.cz/muzikanavody/zapojeniradia.htm Editováno: 23. Srpen 2008, autor: BEDUIN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.