bojler Vloženo 3. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 (editace) Nakonec zakoupena karimatka v Kauflandu za 49Kč. V sobotu a nebo nedělu se na to podívám. Slevová akce a hluk od kol na dálnici, při dešti a rachotění kamínků nakonec zvítězily. Teď už jenom zvolit správný lepidlo. Má někdo tip na něco mrazuvzornýho a vhodnýho i na karimatku? Editováno: 22. Červen 2009, autor: bojler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 22. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 Jinak karimatku měli ve dvou velikostech - 0,6cm a 1cm. Vzal jsem tenčí, tak uvidím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 chemopren univerzal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 22. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 na webu je: Není vhodný pro lepení polystyrénu, teflonu, měkčeného PVC, PE a PP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 co ja viem ja som s takym lepil . nanesies nechas "zavadnout " a prilozis kam treba :-) potom este som videl v tube "neoprenove" lepidlo alebo potom uz nejake calunicke v spreji (ale nema skusenost) ako to chces robit vlepit priamo do podbehov zo strany kolesa ? alebo sundat te plastove podbehy dole a lepit z vnutornej strany od karoserie ? ak budes sundavat tie plastove podbehy napis postup, prip. cvakni foto .. lebo by som to chcel aj ja sundat a vytlmit ... ja som ale uvazoval ze dat na to zvnutra bud body sprej alebo nejay vytlmovaci sprej ... na tie plasty ... neviem ci zrovna lepit nejaky matros Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 22. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 Zevnitr to urcite davat nechcu, zkusim nalepit tu karimatku v nejakych pruzich. Tak aby nebyla videt. Treba to bude naprd. Uvidim. Kdyz sundam kolo, bude tam pristup bez problemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 ta karimatka sa podla mna rychlo znici .. kamienky ju dotrhaju .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 22. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 No uvidime. Koberec se mne nechtel kupovat a vhodny filc nevim, kde shanet. Ma hladkej povrh, uvidime. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 ok som zvedavy aj ja potom daj vediet .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 Zevnitr to urcite davat nechcu, zkusim nalepit tu karimatku v nejakych pruzich. Tak aby nebyla videt. Treba to bude naprd. Uvidim.Kdyz sundam kolo, bude tam pristup bez problemu. vyndat celej podbeh je otazka par minut a asi 10 torxu. To bude mozna jednoduzsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 23. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 No ale k cemu bych to delal? Kdyz vyndam kolo, mam tam mista na rozdavani. Spis mne nekdo poradte poradny lepidlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 mnoo treba proto, abys to nemusel lepit nahoru, proti gravitaci Nerikam, ze to nejde, kazdeho vec, ale venku pekne nekde na ponku mi to prijde pohodlnejsi a je tam lip videt. Jeto plast na plast, takze muzes pouzit nejake lepidlo na novodur. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 23. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 to bych musel ten ponk prvne debordelizovat. delas mne to slozitejsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 hihi tak to je jina. Ale zase by to byl peknej duvod k uklidu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 23. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 tak to teda NEBYL!! delam to pro zabavu, ne kvuli tomu, abych musel tri dny predtim gruntovat ... covece, tebe mit doma.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misubaro Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 ... ...ja ti prijedu pomoct s uklidem a nalepime si to oba... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 jj ja se taky hlasim. uklizet stylem "shrnout bordel do kyble" umim Jestli ta karymatka bude fungovat, tak do toho taky pujdu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 26. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 Tak kvuli mokru a vlhku lepeni presunu o 14 dni dal. Kdyby mel nekdo vhodny tip na lepidlo pouzitelne k lepeni PE a PP, sem s nim. Uvazuju jeste o koberci. Kdyz jsem to meril, vypada to, ze bud to tlumeni bude muset byt male a nebo pujde videt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
muchapuk Vloženo 6. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2009 hlavne fotky by to chcelo ked to bude niekto robit , , a fakt by to nebolo lepsie dat z vnutra podblatnika ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 7. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Červenec 2009 no nevim, myslim, ze tlumit to bude mnohem vic, kdyz narazi sutr do mekkyho, nez kdyz narazi sutr do plastu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alespilot Vloženo 28. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 (editace) Já to budu řešit jinak. až bude po garanci,tak vystříkám podběhy "Bodysafe" Tectil. Černá,pologumová, ochranná hmota ve spray. Drží to na všem,dobře tlumí a vystříkám i nahoru ... bude to rychlý :-) Editováno: 28. Srpen 2009, autor: alespilot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 28. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 Taky o něčem podobném přemýšlím, karimatka není cesta. Zkusím se zeptat na příští prohlídce, jeslti podobný zásah budou považovat za zárukuohrožující.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 29. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2009 Karimatka asi moc nezmuze, je potřeba ten podbeh trochu "zpevnit" a by ten plast při nárazu kamínku, vody tolik "neřval", jako nejlepší se mi zda na horní stranu (mezi karoserii a plast.podbeh) buď ten body kit nebo obyčejné tlumení - Sikadamp, apod... Ze spoda by to nevypadalo nejlépe...ale tlumilo i lépe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 19. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2010 Má někdo zkušenosti s "pogumováním"? 4. července mně končí záruka, tak se na to vrhnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 14. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 14. Červen 2010 Já to budu řešit jinak. až bude po garanci,tak vystříkám podběhy "Bodysafe" Tectil. Černá,pologumová, ochranná hmota ve spray. Drží to na všem,dobře tlumí a vystříkám i nahoru ... bude to rychlý :-) Kolik toho sajrajtu bylo potřeba? Dělals to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.