Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

• Autor

Nakonec zakoupena karimatka v Kauflandu za 49Kč. V sobotu a nebo nedělu se na to podívám. Slevová akce a hluk od kol na dálnici, při dešti a rachotění kamínků nakonec zvítězily. Teď už jenom zvolit správný lepidlo. Má někdo tip na něco mrazuvzornýho a vhodnýho i na karimatku?

Upraveno od bojler

• 2 měsíce později...
  • Autor

Jinak karimatku měli ve dvou velikostech - 0,6cm a 1cm. Vzal jsem tenčí, tak uvidím.

chemopren univerzal

• Autor

na webu je: Není vhodný pro lepení polystyrénu, teflonu, měkčeného PVC, PE a PP.

:(

co ja viem ja som s takym lepil . nanesies nechas "zavadnout " a prilozis kam treba :D:-)

potom este som videl v tube "neoprenove" lepidlo alebo potom uz nejake calunicke v spreji (ale nema skusenost)

ako to chces robit vlepit priamo do podbehov zo strany kolesa ? alebo sundat te plastove podbehy dole a lepit z vnutornej strany od karoserie ?

ak budes sundavat tie plastove podbehy napis postup, prip. cvakni foto .. lebo by som to chcel aj ja sundat a vytlmit ...

ja som ale uvazoval ze dat na to zvnutra bud body sprej alebo nejay vytlmovaci sprej ... na tie plasty ...

neviem ci zrovna lepit nejaky matros :t

• Autor

Zevnitr to urcite davat nechcu, zkusim nalepit tu karimatku v nejakych pruzich. Tak aby nebyla videt. Treba to bude naprd. Uvidim.

Kdyz sundam kolo, bude tam pristup bez problemu.

ta karimatka sa podla mna rychlo znici .. kamienky ju dotrhaju ..

• Autor

No uvidime. Koberec se mne nechtel kupovat a vhodny filc nevim, kde shanet. Ma hladkej povrh, uvidime.

ok som zvedavy aj ja -_- potom daj vediet ....

Zevnitr to urcite davat nechcu, zkusim nalepit tu karimatku v nejakych pruzich. Tak aby nebyla videt. Treba to bude naprd. Uvidim.

Kdyz sundam kolo, bude tam pristup bez problemu.

vyndat celej podbeh je otazka par minut a asi 10 torxu. To bude mozna jednoduzsi. :)

• Autor

No ale k cemu bych to delal? Kdyz vyndam kolo, mam tam mista na rozdavani. Spis mne nekdo poradte poradny lepidlo.

mnoo treba proto, abys to nemusel lepit nahoru, proti gravitaci ;) Nerikam, ze to nejde, kazdeho vec, ale venku pekne nekde na ponku mi to prijde pohodlnejsi a je tam lip videt. Jeto plast na plast, takze muzes pouzit nejake lepidlo na novodur. :palec2:

• Autor

to bych musel ten ponk prvne debordelizovat. delas mne to slozitejsi :)

hihi tak to je jina. Ale zase by to byl peknej duvod k uklidu. :smich:

• Autor

tak to teda NEBYL!! delam to pro zabavu, ne kvuli tomu, abych musel tri dny predtim gruntovat ... covece, tebe mit doma..

... :) ...ja ti prijedu pomoct s uklidem a nalepime si to oba... lol;)

jj ja se taky hlasim. uklizet stylem "shrnout bordel do kyble" umim :smich: Jestli ta karymatka bude fungovat, tak do toho taky pujdu. :palec2:

• Autor

Tak kvuli mokru a vlhku lepeni presunu o 14 dni dal. Kdyby mel nekdo vhodny tip na lepidlo pouzitelne k lepeni PE a PP, sem s nim. Uvazuju jeste o koberci. Kdyz jsem to meril, vypada to, ze bud to tlumeni bude muset byt male a nebo pujde videt.

• 2 týdny později...

hlavne fotky by to chcelo ked to bude niekto robit , :palec2: , a fakt by to nebolo lepsie dat z vnutra podblatnika ? :p

• Autor

no nevim, myslim, ze tlumit to bude mnohem vic, kdyz narazi sutr do mekkyho, nez kdyz narazi sutr do plastu

• 1 měsíc později...

Já to budu řešit jinak. až bude po garanci,tak vystříkám podběhy "Bodysafe" Tectil.

Černá,pologumová, ochranná hmota ve spray. Drží to na všem,dobře tlumí a vystříkám i nahoru ... bude to rychlý :-)

Upraveno od alespilot

• Autor

Taky o něčem podobném přemýšlím, karimatka není cesta. Zkusím se zeptat na příští prohlídce, jeslti podobný zásah budou považovat za zárukuohrožující..

Karimatka asi moc nezmuze, je potřeba ten podbeh trochu "zpevnit" a by ten plast při nárazu kamínku, vody tolik "neřval", jako nejlepší se mi zda na horní stranu (mezi karoserii a plast.podbeh) buď ten body kit nebo obyčejné tlumení - Sikadamp, apod... Ze spoda by to nevypadalo nejlépe...ale tlumilo i lépe.

• 8 měsíců později...
  • Autor

Má někdo zkušenosti s "pogumováním"? 4. července mně končí záruka, tak se na to vrhnu.

• 4 týdny později...
  • Autor

Já to budu řešit jinak. až bude po garanci,tak vystříkám podběhy "Bodysafe" Tectil.

Černá,pologumová, ochranná hmota ve spray. Drží to na všem,dobře tlumí a vystříkám i nahoru ... bude to rychlý :-)

Kolik toho sajrajtu bylo potřeba? Dělals to?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.