Přejít na obsah

Pozdrav


Kani

Doporučené příspěvky

Já o tomhle zdravení majitelů stejných značek věděl z dřívějška jen u Fiat Multipla. U R jsem netušil, že se taky zdraví. Je ale pravda, že nedávno jsem dával na křižovatce přednost R ve stejné barvě jako mám já a vzájemně jsme se tomu usmáli a mávli na sebe. Tak nějak to samo vyplynulo ze situace.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...

Kdysi dávno, když jsem se jako kluk učil jezdit (samozřejmě načerno = bylo mi nějakých 12-13!!!) v tátově Š110LS se blikalo pouze na stejnou úpravu - tedy blikali si třeba ti, co se jim povedlo sehnat si 4světlovou masku ze Š110R 2. série nebo stejné barvy. Bylo méně aut, těch modifikací nebylo zase tolik - dnes by se jeden ublikal. Navíc u nás ve městě snad týden potom, co jsem si domů přivezl našeho Drobka, radnice koupila 3ks stejně červených "jednačtyřek"... Takže máme i velmi podobné RZ, všecky začínají na 3E... Dokonce už i moje manželka se spletla, když málem nastoupila do cizího auta v domnění, že na ni čekám já!!! Dnes už to neudělá, už ví že Drobek má hagusy a jiná kola, než ty "služebáky", ale má to i kladnou stránku - MP zatím odlišnost nezaregistrovali a málem skáčou do "haptáku", když jedu kolem lol lol lol...! Ale zdravit lidi z radnice po mně nechtějte...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...

Já tedy nemávám i když mě to láká,jen koukám hlavně na Roomstery,snad jen letos v Chorvatsku jsem si mávnul s majitelem který měl taky roomstříka (byl z Bosny).Docela to potěší.Všeobecně si myslím,že je už na silnicích Roomsterů hodně,tak to prvotní nadšení z každého vyprchá.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...