Sakal77 Vloženo 1. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2010 Já o tomhle zdravení majitelů stejných značek věděl z dřívějška jen u Fiat Multipla. U R jsem netušil, že se taky zdraví. Je ale pravda, že nedávno jsem dával na křižovatce přednost R ve stejné barvě jako mám já a vzájemně jsme se tomu usmáli a mávli na sebe. Tak nějak to samo vyplynulo ze situace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 23. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2010 Kdysi dávno, když jsem se jako kluk učil jezdit (samozřejmě načerno = bylo mi nějakých 12-13!!!) v tátově Š110LS se blikalo pouze na stejnou úpravu - tedy blikali si třeba ti, co se jim povedlo sehnat si 4světlovou masku ze Š110R 2. série nebo stejné barvy. Bylo méně aut, těch modifikací nebylo zase tolik - dnes by se jeden ublikal. Navíc u nás ve městě snad týden potom, co jsem si domů přivezl našeho Drobka, radnice koupila 3ks stejně červených "jednačtyřek"... Takže máme i velmi podobné RZ, všecky začínají na 3E... Dokonce už i moje manželka se spletla, když málem nastoupila do cizího auta v domnění, že na ni čekám já!!! Dnes už to neudělá, už ví že Drobek má hagusy a jiná kola, než ty "služebáky", ale má to i kladnou stránku - MP zatím odlišnost nezaregistrovali a málem skáčou do "haptáku", když jedu kolem lol ...! Ale zdravit lidi z radnice po mně nechtějte... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Vloženo 27. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2010 Já mám Rosso Brunello, těch moc není, takže přece jen, když potkám stejnou barvu (navíc byl i ves stejné výbavě - zvenčí viditelné), mávnu. Bylo to, jakobych se viděl v zrcadle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viktor_pu Vloženo 27. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2010 (editace) Ja som taku farbu ako mam ja (Rosso Brunello - tak ako napr. Sakal77) nazivo na Roomstri okrem mojho este nevidel, takze ked najblizsie nejaky stretnem, tiez mavnem Editováno: 27. Červenec 2010, autor: viktor_pu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 27. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2010 taky mávnu na bílého roomstera jako na kolegu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 4. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2010 Já tedy nemávám i když mě to láká,jen koukám hlavně na Roomstery,snad jen letos v Chorvatsku jsem si mávnul s majitelem který měl taky roomstříka (byl z Bosny).Docela to potěší.Všeobecně si myslím,že je už na silnicích Roomsterů hodně,tak to prvotní nadšení z každého vyprchá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.