juris Vloženo 22. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2008 Srdečně zveme všechny příznovce tuningu: http://tuningweekend.ic.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 asi přifrčim mrknout.. a škodofky samotný nebudou?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jen Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 Kdyz tak se nasoukame vedle sebe.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juris Vloženo 31. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 31. Červenec 2008 Srdečně zveme všechny příznovce tuningu:http://tuningweekend.ic.cz/ Ahoj,tentokrát škodovky samotné nebudou,ale pokud jsi byl na předchozích akcích,tak by jsi měl být i tak spokojený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jen Vloženo 31. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2008 vsak si (skodovky) muzem dat nekde sraz a prijet hromadne at nas je par vedle sebe...aspon tak ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 31. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2008 Já tam určitě budu..jsem domácí...a byla by škoda toho nevyužít... ale budu tam jako turista....netroufám si tam jít se svym favoritkem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 31. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2008 Ahoj,tentokrát škodovky samotné nebudou,ale pokud jsi byl na předchozích akcích,tak by jsi měl být i tak spokojený byl jsem tak jestě s fabulí když to bylo tušim poprví, fajn akcička pokud to pujde tak dorazim.. jen:pokud pojedu, tak ze severu čech, tak neni problém něco domluvit a nějak se sejít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 6. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2008 kurde pohár o nejpočetnější klub, octaviáni, jedem zase ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrs11 Vloženo 7. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 Ľudia dúfam že dorazíte !! Ja idem tiež - bude to môj prvý český zraz takže dúfam že tam budete !! (Idem ale s vw takže rady škodovákov tam neposilním ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandiel Vloženo 10. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 V přerově nebudu chybět... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 výborný...aspon někdo se tam objeví...doufám,že budete mít nějaky značky na sobě ať vás poznám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f.andrys Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 ahoj, pokud se mi podaří vše v práci dodělat tak se taky přidám. poznávací znamení.?? MÁJOVÁ ZELEŇ na Fabuli.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 (editace) již zííítra...se nemožu dočkat... baterky nabitý...foťák připravenej...teď to chce akorat počasí....a co nejvíc fabii ať se mám na co dívat.. ...jinak pokud by vám poletoval kolem auta nějakej maník s čírem jak kdyby dostal 220V a fotil Vám ho ze všech stran to budu asi jáá ted mě tak napadá....poznávací znamení....si vemu své sváteční tričko s Krtkem... ... Editováno: 15. Srpen 2008, autor: Krtek6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandiel Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 (editace) Bohuzel nemuzu jet na tento sraz svoji octuli, chysta se na rs predek, takze ted nemuzu:-( priste urco...ale budu tam,jsou tam sprinty? P.S: Pokud tam bude BadyS tak se urco musim zajit podivat,moc se mi libi tvoje Octule,takhle bych chtel aby behem 14 dní vypadala i ma:-) Editováno: 15. Srpen 2008, autor: Dandiel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f.andrys Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 Je to v haji musim zitra do práce, možná se mi podaří se urvat z práce dřív že bych se zastavil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 16. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2008 tak nic no....byl jsem se tam tedka podivat...přijedu tam...začne mrholit...lidi jenom odchazeli s deštnikama.. tak sem se zbalil a jel dom...škoda...tak moc jsem se těšil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrs11 Vloženo 16. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2008 Sakra ľudia kde ste boli? Tak počasie nebolo ideálne ale tak celkom sa to dalo vydržať, som tam bol od nejakej desiatej a pár hodín skoro ani nemrholiho , takže sme to stihli všetko v pohode obehnúť! Ale inak fajn zrazík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f.andrys Vloženo 16. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2008 Sakra ľudia kde ste boli? Tak počasie nebolo ideálne ale tak celkom sa to dalo vydržať, som tam bol od nejakej desiatej a pár hodín skoro ani nemrholiho , takže sme to stihli všetko v pohode obehnúť! Ale inak fajn zrazík celej den jsem kysl v práci, máš nějaký foto.? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuVIrs Vloženo 17. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2008 srazu jsem se účastnil.. ale už od pátku a po proběhlé noci jsme to kolem 9 při neustálem dešti vzdali a jeli domu.. trošku mě to sere protože to nebylo moje rozhodnutí, ale sám jsem tam zůstat nechtěl.. když tak dej tady nějaké fota (v ten pátek to vypadalo nadějně.. jen škoda toho počasí) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.