Publikováno Červenec 22, 200817 r Nevíte náhodou kde se dá sehnat takové křídlo viz obr. a spodní spoiler viz.obr.?
Červenec 22, 200817 r to lizatko jsem cel taky, ale zatim jsem to neresil, byly na radu LED jinak viz tady http://tuningweb.cz/index.php?page=detail&...3129〈=0 a jeste se to resilo o par temat dolu http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=43624 jinak ty linky tam jsou uz pozmenovane tak se nediv ze tam je fabie atd Upraveno Červenec 22, 200817 r od Laras
Červenec 23, 200817 r http://cgi.ebay.de/MS-DESIGN-SKODA-SUPERB-...Q2em118Q2el1247 tady jsou lepší ceny:)
Červenec 23, 200817 r Autor tak to už je lepší cena, stejně raději nejdřív auto snížim. Potom dám mračítka, masku a takový křídlo
Červenec 23, 200817 r a křídlo na supa se asi neprodává i s brzdovým světlem co?Jde o to že bych nechal adní šibu celou zatonovat a tím pádem by šlo hůř vidět i brzdové světlo a proto bych bral kdyby bylo v tom křídle
Červenec 25, 200817 r a křídlo na supa se asi neprodává i s brzdovým světlem co?Jde o to že bych nechal adní šibu celou zatonovat a tím pádem by šlo hůř vidět i brzdové světlo a proto bych bral kdyby bylo v tom křídle když se tonuje, tak se brzdový světlo obřízne ne?
Červenec 25, 200817 r přesně tak obříznuté to mám ale je to hrůza a radši bych to nechal zatónovat celé
Červenec 26, 200817 r ja s echci zeptat, co je to za lištičku,křidlo no spíš křidýlko je to zajimavý a libi se mi to , kdo to dělá? Hezkej detailek
Červenec 26, 200817 r Autor Jo jo vypdá to pěkně, možná to bude to křídlo od MS design, ale to je trošku větší,.
Červenec 26, 200817 r To pravě neni od MS, proto mě to zajima, jestli nějaka home uprava kus plastu upravenej a pak střiknutej nalepenej nebo nevím,rozhodně je to zajimavý, proto se ptám tak snad se někdo najde a řekne co to je
Červenec 27, 200817 r To je krasny kridylko takovy bych mozna zvazoval.... Ono nechat udelat individualni neni taky zadny problem,jak cenou tak kvalitou...
Červenec 27, 200817 r Autor jo jo taky jsem přemýšlel, že bych to někomu nechal udělat, ale další úpravy plánuju až po zimě, tak do té doby si snad něco vyberu
Prosinec 15, 200816 r Nevíte náhodou kde se dá sehnat takové křídlo viz obr. a spodní spoiler viz.obr.? Ahoj, tak jsem se nestačil divil a zezačátku jsem myslel, že tu visí "mé" auto ještě u původního majitele. Pro ukázku přikládám fotky mého superba, které jsem koupil v Německu a posuďte sami:)
Prosinec 15, 200816 r twe moc pekny, me se to libi , prosim te co to jsou za kola? takove hledam ps.: Petrika si nevsimej Upraveno Prosinec 15, 200816 r od Laras
Prosinec 15, 200816 r Čéče paráda.Mi se to taky líbí.proč ne.Každý má svůj styl,poznat superba z toho je tak co by ne.
Prosinec 15, 200816 r Je to nádhera, Petříku trošku jsi přestřelil s tím tuzingem, zamysli se nad tvými plány a neinzeruj tady, od toho je jiné vlákno, taky k tomu nabádáš, asi nedostaneš pozvánku na příští sraz .... "neser prde" !!!!!!!!!!
Prosinec 16, 200816 r ....no můj názor je asi takový,vypadá pěkně a dá se říci decentně i když já nejsem přítelem SUPa tunit,nějak mi to prostě k tomu to vozu této kategorie nejde,patrně bych našel dest jiných modelů,daleko vhodnějších,ale každého co jeho jest... btw. Petříku,neplet si pojmy s dojmy.......tuzing vypadá opravdu jinak.občas přemášlej co chceš tátovi do auta nacpat..........
Prosinec 16, 200816 r Já zastávám názor, že každý strůjce svého auta:) A právě díky tomu, že superb není klasické "tuningové" auto jsem byl mile překvapen, jak hodně se dá odlišit od sériovky, ale komfort zůstane zachován a naopak jeho rysy ještě mnohem víc vyniknou. Ještě vyměnit zrcátka a nechat ochipovat:) Asi to není na diskusi do tohoto tématu, ale chtěl bych se zeptat, zda někdo nemáte ochipovaného superba a vaše zkušenosti. Díky moc O.
Prosinec 16, 200816 r Autor Máš to pěkný, mě se to moc líbí. Prosím tě to přední lízátko je od jaké firmy nebo kde se dá koupit? Jinak já mám čip a jsem 100% spokojenej, auto jede o hodně líp, ty koně navíc a hlavně krouťák je tam znát. Takže já bez čipu ani ránu. A i spotřeba u normální jízdě se mi snížila.
Prosinec 16, 200816 r Kluci nemuzu si pomoct:( Mne to k supoj nesedi a nenapsal sem nic spatneho jen svuj nazor Mne se libi jen toto Inzerci rusim no
Prosinec 16, 200816 r ... hmm taky pěkný, ale když už tyto kola, tak středy z Audiny vydlabat a nechat díry !
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.