Luky15 Vloženo 22. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2008 Nevíte náhodou kde se dá sehnat takové křídlo viz obr. a spodní spoiler viz.obr.? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 22. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2008 (editace) to lizatko jsem cel taky, ale zatim jsem to neresil, byly na radu LED jinak viz tady http://tuningweb.cz/index.php?page=detail&...3129〈=0 a jeste se to resilo o par temat dolu http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=43624 jinak ty linky tam jsou uz pozmenovane tak se nediv ze tam je fabie atd Editováno: 22. Červenec 2008, autor: Laras Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky15 Vloženo 23. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. Červenec 2008 Díky za info, ta cena je taky pěkná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasekk Vloženo 23. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2008 http://cgi.ebay.de/MS-DESIGN-SKODA-SUPERB-...Q2em118Q2el1247 tady jsou lepší ceny:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky15 Vloženo 23. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. Červenec 2008 tak to už je lepší cena, stejně raději nejdřív auto snížim. Potom dám mračítka, masku a takový křídlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 23. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2008 a křídlo na supa se asi neprodává i s brzdovým světlem co?Jde o to že bych nechal adní šibu celou zatonovat a tím pádem by šlo hůř vidět i brzdové světlo a proto bych bral kdyby bylo v tom křídle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasekk Vloženo 25. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2008 a křídlo na supa se asi neprodává i s brzdovým světlem co?Jde o to že bych nechal adní šibu celou zatonovat a tím pádem by šlo hůř vidět i brzdové světlo a proto bych bral kdyby bylo v tom křídle když se tonuje, tak se brzdový světlo obřízne ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 25. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2008 Vick to má oriznuty okolo svetla ale vypada to divne.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 25. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2008 přesně tak obříznuté to mám ale je to hrůza a radši bych to nechal zatónovat celé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 26. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2008 ja s echci zeptat, co je to za lištičku,křidlo no spíš křidýlko je to zajimavý a libi se mi to , kdo to dělá? Hezkej detailek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky15 Vloženo 26. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Červenec 2008 Jo jo vypdá to pěkně, možná to bude to křídlo od MS design, ale to je trošku větší,. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 26. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2008 To pravě neni od MS, proto mě to zajima, jestli nějaka home uprava kus plastu upravenej a pak střiknutej nalepenej nebo nevím,rozhodně je to zajimavý, proto se ptám tak snad se někdo najde a řekne co to je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 27. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2008 To je krasny kridylko takovy bych mozna zvazoval.... Ono nechat udelat individualni neni taky zadny problem,jak cenou tak kvalitou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky15 Vloženo 27. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. Červenec 2008 jo jo taky jsem přemýšlel, že bych to někomu nechal udělat, ale další úpravy plánuju až po zimě, tak do té doby si snad něco vyberu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra N. Vloženo 15. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2008 Nevíte náhodou kde se dá sehnat takové křídlo viz obr. a spodní spoiler viz.obr.? Ahoj, tak jsem se nestačil divil a zezačátku jsem myslel, že tu visí "mé" auto ještě u původního majitele. Pro ukázku přikládám fotky mého superba, které jsem koupil v Německu a posuďte sami:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 15. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2008 Promin, dle Me tuzing presto ze je to znackove ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 15. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2008 (editace) twe moc pekny, me se to libi , prosim te co to jsou za kola? takove hledam ps.: Petrika si nevsimej Editováno: 15. Prosinec 2008, autor: Laras Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 15. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2008 Čéče paráda.Mi se to taky líbí.proč ne.Každý má svůj styl,poznat superba z toho je tak co by ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paolo.007 Vloženo 15. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2008 Je to nádhera, Petříku trošku jsi přestřelil s tím tuzingem, zamysli se nad tvými plány a neinzeruj tady, od toho je jiné vlákno, taky k tomu nabádáš, asi nedostaneš pozvánku na příští sraz .... "neser prde" !!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik_superb Vloženo 16. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2008 Taky se mi libi, skoda ze je to tak drahe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 16. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2008 ....no můj názor je asi takový,vypadá pěkně a dá se říci decentně i když já nejsem přítelem SUPa tunit,nějak mi to prostě k tomu to vozu této kategorie nejde,patrně bych našel dest jiných modelů,daleko vhodnějších,ale každého co jeho jest... btw. Petříku,neplet si pojmy s dojmy.......tuzing vypadá opravdu jinak.občas přemášlej co chceš tátovi do auta nacpat.......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra N. Vloženo 16. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2008 Já zastávám názor, že každý strůjce svého auta:) A právě díky tomu, že superb není klasické "tuningové" auto jsem byl mile překvapen, jak hodně se dá odlišit od sériovky, ale komfort zůstane zachován a naopak jeho rysy ještě mnohem víc vyniknou. Ještě vyměnit zrcátka a nechat ochipovat:) Asi to není na diskusi do tohoto tématu, ale chtěl bych se zeptat, zda někdo nemáte ochipovaného superba a vaše zkušenosti. Díky moc O. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky15 Vloženo 16. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2008 Máš to pěkný, mě se to moc líbí. Prosím tě to přední lízátko je od jaké firmy nebo kde se dá koupit? Jinak já mám čip a jsem 100% spokojenej, auto jede o hodně líp, ty koně navíc a hlavně krouťák je tam znát. Takže já bez čipu ani ránu. A i spotřeba u normální jízdě se mi snížila. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 16. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2008 Kluci nemuzu si pomoct:( Mne to k supoj nesedi a nenapsal sem nic spatneho jen svuj nazor Mne se libi jen toto Inzerci rusim no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paolo.007 Vloženo 16. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2008 ... hmm taky pěkný, ale když už tyto kola, tak středy z Audiny vydlabat a nechat díry ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.