Listopad 19, 201311 r vaha vzduchu se kontroluje jak? musim jet v zatahu a delat LOG, protoze ja nemam baterku u netbooku ona vydrzi asi 5 minut to nestihnu nikam dojet:D.neni nekde navod na demontaz EGR? ja s epriznam,ze nevim co,kde povolit u TDI sem to jeste neresil
Listopad 19, 201311 r http://forum.skodahome.cz/topic/79972-zaslepeni-egr-na-fi-19tdi-koncern/ tady máš návod na EGR, sice na záslep, ale je tam fajnově vidět jak se dává ven
Listopad 19, 201311 r jo dik bohuzel te musim akutne resit problem seletrikou nejaky debil na tom aute natahal podsviceni zrcatek a dveri diodama hodil je aj do stropniho svetla a sviti to dkyz se odemkne nebo vytahne klicek ze zapalovani a ted to nekde asi zkratlo a sviti to trvale dokud neodpojim baterku nebo nevyndam pojistku na ktere jsou aj okna sme bezradny elektrice vic nerozumim. nejspis mi todle vybijelo baterku a znicilo ji a proto spatny starty aj sviceni serva
Listopad 19, 201311 r tak to ani nemusim delat ja si mysel,ze to je zdechaci klapka... nekdo to uz cistil je to temer bez nanosu,tak to pak nevim proc to smrdi
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.