Mira99 Vloženo 28. Červenec 2008 Vloženo 28. Červenec 2008 Ahoj všem, chtěl bych se zeptat někoho s OI motor TDi 81kW, r.v.99, jak má vyvedené sání motoru, před vzduchovým filtrem. U mě to končí hned před filtrem zhruba na úrovni baterie, ale je to zakončené takovou gumovou manžetou jako by to mělo ještě někam pokračovat. Na 66 kW motoru jsem viděl to pokračování kolem předního světometu vyvedený až do čelní masky. Ten kus plastu jsem sehnal, ale nevím jestli ho tam dávat. Nevíte někdo co je lepší a jak by to mělo být originál? Díky Mira. Citovat
Janko Vloženo 28. Červenec 2008 Vloženo 28. Červenec 2008 Ahoj, řekl bych že před face modely do 8/2000 by měly mít to sání origo do přední stěny chladiče jak popisuješ, až u faceliftů je to sání kvůli místu u světla kratší Citovat
Mira99 Vloženo 28. Červenec 2008 Autor Vloženo 28. Červenec 2008 A co je lepší z hlediska funkce? Citovat
paul_tdi Vloženo 28. Červenec 2008 Vloženo 28. Červenec 2008 řek bych jedno!!mam ten sam motor a z duvodu předelaní na face sem to sani taky zkratil a žadny rozdíl není....ve vykonu ani na volnobeh,proste nic!! Citovat
Janko Vloženo 29. Červenec 2008 Vloženo 29. Červenec 2008 No já také nic jeho zkrácením nepocítil, ale dalo by se říct že když je to sání až dopředu tak nasává o něco chladnější vzduch, což je lepší. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.