buml Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 (editace) toto forum je cenzurovano majitelem proti jeho vlastnim pravidlum, prispevek jeho majitel odstranil. Editováno: 25. Červenec 2009, autor: buml Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
muttm151 Vloženo 31. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2008 Bod A3 jde na pojistko č. 3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buml Vloženo 31. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 31. Červenec 2008 (editace) toto forum je cenzurovano majitelem proti jeho vlastnim pravidlum, prispevek jeho majitel odstranil. Editováno: 25. Červenec 2009, autor: buml Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buml Vloženo 1. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. Srpen 2008 (editace) toto forum je cenzurovano majitelem proti jeho vlastnim pravidlum, prispevek jeho majitel odstranil. Editováno: 25. Červenec 2009, autor: buml Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wog Vloženo 3. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2008 Taky se chystám dodělat regulaci podsvitu na svojí Tource a chtěl bych se zeptat na pár drobností. ten díl 1U0 941 333 D je komplet kostka se dvěma poťáky, která se dá namísto stávající kostky s jedním? jsou tam i ty plíšky, kterými se to uchycuje? můžu se zeptat, kdes koupil a za kolik? (já budu asi kupovat tady) po tvém zjednodušeném zapojení šedého kabelu na pojistku S3 - funguje ti osvětlení odkládací skříňky?Nejsem elektrikář, ale jak jsem koukal do schémat, tak na přípojný bod A3, který jsi obešel, by mělo být napojené i osvětlení toho kastlíku. Jestli ho vůbec Tourka osvětlený má Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 3. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2008 nějak mi uniká, jak si to provedl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wog Vloženo 3. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2008 Já zatím nijak Ale buml to popisuje znovu přímo v Tuňákově návodu a já to pochopil, že nechal odporové vedení mezi A3 a A4 a přerušil napájení k A3 od pojistky S3. Tím by ale na A3 asi nemělo být 12V, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 3. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2008 pardon, samo to nebylo na tebe, ta A3 se nedá odpojit z pojistky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wog Vloženo 3. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2008 Já fakt elektrice skoro vůbec nerozumím , takže jsem se mylně domníval, že je přes tu pojistku S3 bod A3 napájen. Teď vidím, že je to pitomost. Laicky si tu regulaci podsvitu představuju tak, že vezme 12V z A3 a "vyrobí" se z něj 2-12V, který se přivede na A4. Bez regulace je těch cca 9V na A4 zajištěno odporovým vedením mezi A3 a A4. Pokud vypojím z pojistky S3 šedý kabel (vedoucí od A3) ten zaizoluju a na jeho místo napojím k pojistce jiný kabel k poťáku regulace podsvitu, tak mi není jasné, jak to může fungovat, když se pak k regulaci podsvitu nedostane těch 12V z A3. Asi ten bumlův popis blbě chápu a nebo jsem holt úplně mimo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 3. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2008 začátek chápeš dobře, podsvit začíná na pojistce č.3, ta je napájena z ovladače světel. A3 je podsvit bez regulace (světlo kaslíku a relé regulace podsvitu), reglér podsvitu přivádí z bodu A3 do A4 2-12V, tím se reguluje podsvit. Relé podsvitu ještě extra reguluju podsvit pro: topení/man. AC, ovladač výhřevu sedaček a osvětlení kufru. tak, jak to udělal nejspíš buml, tak mu nejde světlo kaslíku a pokud by měl man. AC, tak její podsvit a podsvit ovladače výhřevu sedaček. u osvětlení kufru si nejsem jist Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 3. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2008 tak sem si dneska dal rozborku auta a regulace podsvetleni jiz funguje.timto jeste jednou dekuji bylo to presne jaks napsal, takze sem vyhodil z pojistky 3 pravej (odchozi) pin, ten zaizoloval a k ovladani regulace natah novej kabel a je to. dik patri samo i Tunakovi, kterej zpracoval super navod:) Trochu nechapu proc to Tour nema, to je za priplatek, nebo si vyjjimka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buml Vloženo 3. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Srpen 2008 (editace) toto forum je cenzurovano majitelem proti jeho vlastnim pravidlum, prispevek jeho majitel odstranil. Editováno: 25. Červenec 2009, autor: buml Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wog Vloženo 3. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2008 (editace) Trochu nechapu proc to Tour nema, to je za priplatek, nebo si vyjjimka? Tour to nemá a žádnej příplatek to neřeší. Proč to nemá? To se leda ptej v MB Editováno: 3. Srpen 2008, autor: wog Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buml Vloženo 3. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Srpen 2008 (editace) toto forum je cenzurovano majitelem proti jeho vlastnim pravidlum, prispevek jeho majitel odstranil. Editováno: 25. Červenec 2009, autor: buml Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 3. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2008 ad tlačítko TAXI, originál je nepodsvětlený, ale vím, že se dá dopodsvítit (chybí v něm jen led a odpor) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 4. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2008 aha, tak ty mrchy už to dělají zase co nejlevněji, ty úplně první spínače byly probarvený prosvitovou vrstvou až dolu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buml Vloženo 4. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Srpen 2008 (editace) toto forum je cenzurovano majitelem proti jeho vlastnim pravidlum, prispevek jeho majitel odstranil. Editováno: 25. Červenec 2009, autor: buml Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 Nevim jesi se ptam ve spravnym tematu, ale furt lepsi nez zakladat novy.. Jak se dostava info o intenzite podsvitu do CANu? Nektery radia, mozna i climatronik nebo i dverni RJ si ji tam berou nebo ne? Proc jsou nektery podsviceny elementy napojeny rovnou na regulator a nektery az za rele podsvitu? Rolbar este pise, ze je osvetleni kufru taky napojeno na regulaci...z jakeho duvodu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 podsvit CAN - jde to budíků kde je gateway přes relé jsou zařízení kde je žárovka místo LED (A/C, výhřev sedadel) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 Kdyz nemam ani manual AC (mam climatronik) ani sedacky s vyhrevem, mam v aute taky tohle rele? Nikdy jsem to nezkoumal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.