RAZTY Vloženo 31. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2008 Ahoj chlapi . Mám problém s demontáží zadního držáku repro u octavie hatchback 2003. Když ten držák budu dávat dolu tak bych nerad něco utrhl . Staré repro jsem už odmontoval , hlavně na pravé straně to byl porod, ale podařilo se. Mám koupené nové repra i podložky z MDF ,bez těch podložek by to tam nevyšlo na výšku, tak bych chtěl vědět jak s tím plastem dolu . Nedovedu si představit jak bych to tam mordoval v kufru na zádech. Muže mi někdo poradit jak s tím plastem ven . Předem díky za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peteres Vloženo 1. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2008 včera jsem dělal a rozhodně bych si nepřidělával práci sundáváním plastu, navíc je tam bezp. pás ... Asi se nemůžeš dostat na ten zadní šroub nad podběhem, že? Použil jsem malou golu na bity, takovej ten prodlužovák na bity a křižák a bez problému za minutku hotovo ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 1. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2008 Přesně jak píše peteres, taky jsem dával nový zadní repro i s podložkama a ten plast jsem nesundával. Vše šlo v pohodě přišroubovat, až na ten zadní šroubek co je u stěny tapecu. Tam jsem taky použil takovej nástavec na bity apod. ze silné pružiny. No během chvilky jsem to měl vyměněný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RAZTY Vloženo 1. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. Srpen 2008 Ahoj chlapi . Mám problém s demontáží zadního držáku repro u octavie hatchback 2003.Když ten držák budu dávat dolu tak bych nerad něco utrhl . Staré repro jsem už odmontoval , hlavně na pravé straně to byl porod, ale podařilo se. Mám koupené nové repra i podložky z MDF ,bez těch podložek by to tam nevyšlo na výšku, tak bych chtěl vědět jak s tím plastem dolu . Nedovedu si představit jak bych to tam mordoval v kufru na zádech. Muže mi někdo poradit jak s tím plastem ven . Předem díky za odpovědi Chlapi dííííky za radu ,dobrý nápad s tím kloubem na bity ,šlo to jako po másle. Jo jo chytrému napověz a blbého nakopni . HI HI . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 1. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2008 Tak hlavně, že se dílo povedlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 1. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2008 Jojo taky jsem domont. repro - ten sroubek hruza, ale vzal jsem kratky sroubovak a s magnetem a slo to - jen jsem se zapotil v kufru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandiel Vloženo 1. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2008 Presne, byl jsem take v kufru a jen z nej letaly sprosté slova.... piiip piiip pip :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GolfinoIV Vloženo 13. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2008 trochu OT nkde su na kombiku v zadu repro? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomci Vloženo 13. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2008 (editace) V tom plastu mezi sloupky C a D. Edit: doplněn obrázek Editováno: 13. Srpen 2008, autor: tomci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GolfinoIV Vloženo 13. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2008 cize podobne ako sedan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rider.Tom Vloženo 16. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2008 Ahoj mám taky jeden dotaz týkající se tématu...když měníte zadní repro u Octy krátký,tak tam necháváte takovej ten krat z toho koberce či co to je?Má to tam vůbec nějakou funkci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strby Vloženo 17. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2008 ja daval repro dozadu do dlouhe octy a jestli myslis ty cerny "hadry" za mrizkou repro tak ty jsem utrhl :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 18. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2008 Já měl dole oba plasty a v naprosté pohodě.... který šroubek myslíte? Neměl jsem žadný problém, teda až na pásy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RAZTY Vloženo 19. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 19. Srpen 2008 ČUS CHLAPI MÁM PROBLÉMEK SE ZADNÍMI REPRO .JSOU TO ČTYŘPÁSMOVKY ZN. PLANTER NOMINÁLNÍ VÝKON 180 W MAX. VÝKON 900 W , 4 OHMY . MÁM ORIGO RÁDIO SYMPHONY - CD . PŘEDNÍ REPRO ORIGINÁL OD ŠKODY , PO VYTLUMENÍ DVEŘÍ A MONTÁŽI MDF PODLOŽKY CELKEM ZLEPŠENÍ CO SE TÝČE BASU, ALE TY ZADNÍ CO MÁM V PLÁTĚ VŮBEC NEBASUJÍ , SLYŠÍM JEN VÝŠKY. MŮŽE MI PROSÍM NĚKDO PORADIT CO STÍM , JESTLI TO JDE TŘEBA VYŘEŠIT ZESÍKEM A JESTLI ANO TAK JAKÝ POUŽÍT A JAK HO ZAPOJIT, JESTLI JE I JINÁ MOŽNOST JAK TO VYŘEŠIT , PROSÍM PORAĎTE. PŘEDEM DÍK ZA KAŽDOU RADU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 20. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2008 ...pokud máš absenci basů tak si překontroluj polaritu u reproduktorů... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RAZTY Vloženo 20. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 20. Srpen 2008 POLARITA JE OK, TEDY ASPOŇ PODLE TOHO CO JSEM SE TADY DOČETL,ŽE ORIGO KABELÁŽ MÁ KÁBLÍKY S HNĚDÝM PROUŽKEM - A TY JEDNOBAREVNÉ JSOU +TAK DOUFÁM ŽE JE TO TAK, JESTLI NE TAK MĚ OPRAVTE DÍKY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.